1. 66' - Doelpunt - Xavier Mercier (2 - 0)
    Challenger Pro League - speeldag 17 - 29/11/19 - 20:32
    66'
    Xavier Mercier
    66'
    2 - 0

OH Leuven heeft zich herpakt in de tweede periode van 1B. Het pakte tegen Lokeren zijn tweede zege op rij en staat weer tussen de mensen in de stand van de tweede periode. Mercier was met een assist en een doelpunt de man van de wedstrijd. Lokeren blijft onderin hangen.

In de eerste helft was weinig of niets te zien. OH Leuven domineerde de bal en het spel, maar kwam niet tot scoren. Op doelpunten was het wachten tot de tweede helft. Mercier speelde daarbij twee keer een hoofdrol.

Hij leverde eerst een assist af voor Henry, die aan de tweede paal met het hoofd de
    score kon openen. Iets na het uur schoot Mercier zelf de 2-0 binnen na een aanval die OHL goed uitspeelde voor het Lokerse doel.

Een geteisterd Lokeren, dat veel spelers moest missen door blessures, zette daar weinig tegenover. Van Damme kopte flauw op doelman Henkinet. In de 75e minuut gingen de handen van de thuissupporters op elkaar voor Mercier. De uitblinker mocht gaan rusten, want de buit leek binnen. Al was het nog even schrikken toen Koike vanuit een scherpe hoek nog 2-1 maakte in de extra tijd.