Challenger Pro League - speeldag 8 - 27/09/19 - 20:31
55'
Lukas Van Eenoo
0 - 2
55'

Westerlo heeft na een nederlaag en een gelijkspel opnieuw aangeknoopt met de zege. Op het veld van rode lantaarn Roeselare ging de ploeg van Bob Peeters winnen met 0-2. Roeselare blijft troosteloos laatste in de stand met nog 0 overwinningen.

Na de inspanningen in de Croky Cup begonnen de bezoekers slap op het veld van Roeselare. De eerste helft had weinig om het lijf, maar het extra kwartiertje rust deed wonderen want in de tweede periode was het bijna meteen raak voor Westerlo.

Gboho tikte de openingstreffer simpel tegen de touwen op voorzet van Christian Brüls. Amper enkele minuten later trilden de netten opnieuw: doelman Wouter Biebauw kon een afstandsschot van Abrahams niet klemmen, waarna Van Eenoo alert reageerde en de rebound simpel in doel legde.

Roeselare blijft na 8 speeldagen achter met amper 2 op 24. Westerlo springt voorlopig naar plaats 2.