• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk gunt KVM geen ademruimte en is weer (nipt) leider

  einde
  02
  1. 34' - Geel - Jan van den Bergh
  2. 24' - Doelpunt - Marius Noubissi (0 - 1)
  1. 90+1' - Geel - Erwin Hoffer
  2. 83' - Geel - Glenn Neven
  3. 82' - Geel - Tom Van Hyfte
  4. 82' - Verv. Ben Santermans door Laurens Paulussen
  5. 80' - Verv. Marius Noubissi door Gregory Grisez
  6. 76' - Verv. Sebastiaan Brebels door Romero Regales
  7. 73' - Rood - Timo Cauwenberg
  8. 73' - Doelpunt strafschop - Denis Prychynenko (0 - 2)
  9. 70' - Verv. Tarik Tissoudali door Erwin Hoffer
  10. 63' - Rood - Alexander Maes
  11. 61' - Geel - Daan Heymans
  12. 61' - Verv. Glenn Claes door Thomas Azevedo
  24'Marius Noubissi0 - 1
  73'Denis Prychynenko0 - 2

  Beerschot Wilrijk heeft de klus geklaard op het veld van Lommel. Na een matige partij met twee rode kaarten had Beerschot Wilrijk aan de 0-2-zege wel genoeg om de leidersplaats weer over te nemen van grote concurrent KV Mechelen.

  Lommel hoopt de play-downs nog te vermijden en trok dus meteen ten aanval. Beerschot Wilrijk vond geen antwoord op de druk van de thuisploeg, maar overleefde de openingsfase zonder kleerscheuren door een gebrek aan Lommelse efficiëntie. Tegen de gang van het spel in viel de goal na 20 minuten aan de overkant. De eerste kans was meteen de juiste voor Noubissi. Hij werkte een voorzet van Dom in doel.

   

  Een klap voor Lommel dat na de tegentreffer zelden nog echt kon dreigen. Beerschot Wilrijk overtuigde ook niet, maar had de match wel onder controle. Tot Maes op het uur veel te stevig met zijn studs vooruit naar El Banaouhi ging: rood. Lommel probeerde te profiteren van het numerieke overwicht, maar het gooide zijn kansen 10 minuten later zelf te grabbel.

   

  Bij een tegenprik van Beerschot Wilrijk ging Cauwenberg onnodig in de fout want ook zijn doelman was alert. De scheidsrechter deelde zijn tweede rode kaart van de namiddag uit. 10 tegen 10 en tot overmaat van ramp voor Lommel zetten de bezoekers ook nog eens de strafschop om: 0-2. Dankzij die 2 doelpunten staat Beerschot Wilrijk weer bovenaan de tweede periode. Het verschil met KV Mechelen is 1 gemaakt doelpunt.

  Wedstrijdgegevens

  Doelpunten:

  23' Noubissi 0-1

  63' Prychynenko 0-2 (pen.)

   

  Rode kaarten:

  61' Maes

  71' Cauwenberg

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 92. Einde: 0-2. Beerschot Wilrijk is weer leider in de tweede periode in 1B. Het klopte Lommel met 0-2 na een partij met ook 2 rode kaarten.
  2. tweede helft, minuut 92. Onsportief gedrag van Hoffer. Hij ziet een 2e bal op het terrein liggen, maar zet die niet buiten. Hij trapt er nog eens tegen om Lommel te hinderen. De scheidsrechter trakteert hem op geel. .
  3. Gele kaart voor Erwin Hoffer van Beerschot Wilrijk tijdens tweede helft, minuut 91
  4. tweede helft, minuut 90. Lommel gebruikt de slotminuten om nog even druk te zetten. Het levert weinig op en Beerschot Wilrijk lanceert een tegenprik. Hoffer wil verrassen met een verre lob, maar dat feestje gaat niet door.
  5. tweede helft, minuut 87. Een vrijschop van Henkens schiet door en rolt zelfs bijna in het doel van Vanhamel, maar de keeper is niet van de wijs te brengen. .
  6. tweede helft, minuut 85. Van Hyfte is blijven liggen. Er was nochtans geen contact maar hij lijkt zijn voet verkeerd neergezet te hebben. De partij ligt weer stil. .
  7. Gele kaart voor Glenn Neven van Lommel SK tijdens tweede helft, minuut 83
  8. tweede helft, minuut 82. Lommel heeft nog 10 minuten om hier iets uit zijn hoed te toveren. In Mechelen zullen ze ook voor de thuisploeg aan het supporteren zijn. .
  9. Gele kaart voor Tom Van Hyfte van Beerschot Wilrijk tijdens tweede helft, minuut 82
  10. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Lommel SK, Laurens Paulussen erin, Ben Santermans eruit