Esteban Casagolda
90+1'
4 - 2

Roeselare heeft zijn tweede zege op rij geboekt in 1B. Op eigen veld maakte Roeselare het verschil tegen Lommel in de slotfase.

Casagolda zorgde voor een snelle voorsprong voor Roeselare door van buiten het strafschopgebied de 1-0 binnen te knallen. Die voorsprong bleef op het scorebord staan tot net voor de rust. Claes beproefde ook zijn geluk vanop afstand en scoorde: 1-1.

Ook in de tweede helft liet Roeselare er geen gras over groeien om snel te scoren. Rajsel scoorde op aangeven van Casagolda na 10 minuten. De vreugde was wel van korte duur, want Neven zorgde na een corner voor de 2-2 vier minuten later.

De match leek op een gelijkspel uit te draaien, maar in de laatste tien minuten stelde de thuisploeg de zege veilig. Valpoort scoorde in minuut 83 en Casagolda, overgekomen van OH Leuven, legde na een snelle counter de 4-2-eindstand vast.