• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk begaat geen misstap op veld van Tubeke

  einde
  13
  1. 44' - Geel - Gertjan De Mets
  2. 43' - Verv. Anthony Lippini door Sanasi Sy
  3. 37' - Geel - Denis Prychynenko
  4. 31' - Doelpunt strafschop - Anthony Schuster (1 - 1)
  5. 27' - Doelpunt - Tarik Tissoudali (0 - 1)
  1. 90' - Verv. Tarik Tissoudali door Gregory Grisez
  2. 90' - Doelpunt - Mèmè Placca Fessou (1 - 3)
  3. 80' - Geel - Erwin Hoffer
  4. 78' - Geel - Tarik Tissoudali
  5. 77' - Rood - Alassane Touré
  6. 74' - Verv. Enes Saglik door Banou Diawara
  7. 69' - Geel - Aaron Nemane
  8. 69' - Verv. Marius Noubissi door Mèmè Placca Fessou
  9. 59' - Geel - Shean Garlito
  10. 57' - Verv. Mohamed Messoudi door Erwin Hoffer
  11. 55' - Doelpunt - Dante Vanzeir (1 - 2)
  12. 47' - Verv. Ernest Agyiri door Divine Naah
  27'Tarik Tissoudali0 - 1
  31'Anthony Schuster1 - 1
  55'Dante Vanzeir1 - 2
  90'Mèmè Placca Fessou1 - 3

  Beerschot Wilrijk heeft de lastige verplaatsing naar Tubeke tot een goed einde gebracht. Het won verdiend, maar niet zonder moeite met 1-3. Beerschot Wilrijk blijft zo gedeeld leider met KV Mechelen in de stand van de tweede periode. 

  Beerschot Wilrijk had 20 minuten nodig om de match in handen te krijgen. Noubissi en Dom hadden kansen, maar het was Tissoudali die de openingsgoal maakte. Maes en Vanzeir verraste de defensie met een slimme pass en een perfecte voorzet. Tissoudali scoorde van dichbij.

   

  De vreugde was van korte duur, want twee minuten later liet Maes zich door de benen spelen door de vinnige Nemane. De bal ging op de stip en Schuster miste de unieke kans op de gelijkmaker niet. De regen viel ondertussen met bakken uit de lucht en maakte het veld erg zwaar. Beerschot Wilrijk wist er weinig raad mee. 60 procent balbezit en een schot tussen de palen was de magere balans van de eerste helft.

   

  De tweede helft was aantrekkelijker. Tubeke moest in de combinaties niet onderdoen voor de bezoekers, maar een lange bal van Van den Bergh richting Vanzeir maakte het verschil. Vanzeir bleef kalm alleen voor doel en voegde aan zijn assist van eerder een goal toe: 1-2.

   

  Daarna was Beerschot Wilrijk de betere ploeg.  Bij Toure ging bovendien het licht even uit. Hij gaf Tissoudali een slag(je) in het gezicht en kreeg logisch rood. Een gelijkmaker had wel nog gekund. Een schot van Goudiaby ging net naast. Aan de overkant legde invaller Placca de eindscore vast na een foute pass in de defensie.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde match. Beerschot Wilrijk doet wat het moet doen en wint met moeite, maar verdiend met 1-3 van Tubeke. .
  2. tweede helft, minuut 94. Drie minuten extra. We krijgen nog drie extra minuten, maar de winnaar is bekend. .
  3. tweede helft, minuut 90. Daar is de 1-3. Placca beslist de wedstrijd. Hij straft met zijn snelheid een fout achterin bij Tubeke koel af. Alleen voor doel schuift hij de 1-3 binnen.
  4. tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Beerschot Wilrijk, Gregory Grisez erin, Tarik Tissoudali eruit
  5. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Mèmè Placca Fessou van Beerschot Wilrijk. 1, 3.
  6. tweede helft, minuut 87. Het laatste wapenfeit van Tissoudali is een dribbel en pass naar Maes, maar die laatste trapt een mogelijke 1-3 ver naast. Tissoudali mag gaan rusten. Grisez komt nog een paar minuten op het veld.
  7. tweede helft, minuut 83. Beerschot Wilrijk speelt af en toe nog met vuur. Goudiaby ziet een schot maar net naast vliegen. Dit kon de 2-2 zijn.
  8. Gele kaart voor Erwin Hoffer van Beerschot Wilrijk tijdens tweede helft, minuut 80