66'
Andrei da Silva
66'
1 - 2

Beerschot Wilrijk heeft de verplaatsing naar Roeselare tot een goed einde gebracht. Het leek op rozen te zitten na de eerste helft en goals van Vanzeir en Noubissi, maar had na de rust een goede doelman Vanhamel nodig.

Beerschot heeft ultieme redding van Vanhamel nodig

Veel goeie wil bij Roeselare, waar Juan Gutuierrez Moreno zijn debuut maakte als coach, maar in de eerste helft was de thuisploeg een maatje te klein voor Beerschot Wilrijk. Vanzeir profiteerde van balverlies bij de thuisploeg om de score te openen: 0-1.

Nog voor de pauze verdubbelden de bezoekers de voorsprong: Noubissi vloerde Roeselare-doelman Biebauw met een puntertje. In de tweede helft vergat Beerschot Wilrijk het af te maken en plots werd het nog spannend toen Camargo een vrije trap verzilverde: 1-2.

Roeselare zette alles op alles en was nog dicht bij de gelijkmaker. Kargbo jr pakte uit met een omhaal, maar Vanhamel had een puike redding in huis en hielp zo Beerschot Wilrijk aan een nieuwe zege in de tweede periode. Met 5 zeges en 2 draws blijft het op kop in die tweede periode.

Doelpunten: 35' Vanzeir 0-1, 43' Noubissi 0-2, 65' Camargo 1-2

90+8' tweede helft
90+5'

Afgelopen: Beerschot Wilrijk wint

Het was op het einde nog spannend, maar Beerschot Wilrijk trekt de zege over de streep. Beerschot blijft zo op kop in de tweede periode.
90+1'

Redding Vanhamel

Vanhamel houdt de voorsprong van Beerschot-Wilrijk op het scorebord. Kargbo jr pakt uit met een omhaal, maar met een ultieme redding houdt Vanhamel de bal uit zijn doel.
86'
85'
Na nog een stevig contact heeft Tom Van Hyfte er genoeg van. Hij wordt vervangen en stapt duidelijk niet pijnvrij naar de zijlijn.
80'
Stijn De Smet van Roeselare ontsnapt aan een rode kaart. Hij gaat niet voor de bal en raakt hard het scheenbeen van Tom Van Hyfte. De aanvoerder van Beerschot Wilrijk kermt het uit, maar probeert voort te spelen.
74'
69'
Beerschot-coach Stijn Vreven kijkt bedenkelijk, want de bezoekers laten op de counter de 1-3 liggen. Noubissi ziet zijn ploegmaats niet staan en trapt op Biebauw.
66'
Camargo maakt de aansluitingstreffer en wil voortmaken.
66'
Roeselare
1-2
65'

GOAL: 1-2

Andrei Camargo brengt weer spanning in de wedstrijd. Hij verschalkt Beerschot-doelman Vanhamel bij een vrije trap: 1-2. Het geloof is er weer bij de Roeselare-fans.
64'
60'
Biebauw moet Roeselare opnieuw behoeden voor een nog grotere achterstand. Hij gaat goed plat op een laag schot van Noubissi.
56'
53'
De tweede helft brengt voorlopig geen beterschap voor Roeselare. Eerst vergeten zowel Noubissi als Tissoudali de voorzet van Vanzeir af te werken en even later test Vanzeir de vuisten van Biebauw. Het blijft 0-2.