3. 43' - Doelpunt - Thomas Henry (0 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 21 - 13/01/19 - 20:01
43'
Thomas Henry
0 - 2
43'

Oud-Heverlee Leuven heeft een heel slechte zaak gedaan. Het ging thuis onderuit tegen Tubeke met 0-2 en deelt nu met Tubeke de laatste plaats in de stand over beide periodes. OHL kon al vijf wedstrijden niet meer winnen.

Bekijk een samenvatting van OH Leuven-Tubeke (0-2)

OHL faalt in de afwerking, Tubeke profiteert

De thuisploeg kreeg al snel een koude douche toen Goudiaby vanuit een scherpe hoek de score opende. OHL was niet aangeslagen en maakte bijna gelijk via Hirst. Ook daarna had OHL pech in de afwerking.

Dat brak OHL zuur op, want nog voor de rust verdubbelde Tubeke de voorsprong. Op de counter maakte Henry zijn 11e goal van de competitie. Even daarvoor had Tubeke de paal getroffen.

Na de rust was er hetzelfde spelbeeld. OHL trok verwoed op zoek naar de gelijkmaker, faalde in de afwerking. In de slotfase liet Aguemon zijn ploeg nog in de steek. De speler van OHL trapte schandalig na en kreeg terecht de rode kaart.

Tubeke blijft op de laatste plaats in de algemene rangschikking, maar heeft nu evenveel punten als OH Leuven, dat staat laatste in de tweede periode na een 4 op 21. In zijn laatste 5 matchen sprokkelde OHL amper 1 puntje.

Doelpunten: 11' Goudaby 0-1, 42' Henry 0-2