3. 74' - Doelpunt - Frédéric Duplus (3 - 1)
    Challenger Pro League - speeldag 12 - 26/10/18 - 20:32
    74'
    Frédéric Duplus
    3 - 1
    74'

Beerschot Wilrijk heeft gedaan wat het moest doen tegen OHL: winnen. En het deed dat overtuigend: 3-1, vooral dankzij een sterke eerste helft. Met de 3 punten erbij komt Beerschot Wilrijk op gelijke hoogte van KV Mechelen en Lommel, de nummers 1 en 2.

11' Tissoudali 1-0
    18' Noubissi 2-0
    49' Noubissi 3-0
    73' Duplus 3-1

Beerschot Wilrijk zet dominantie om in goals

Beerschot Wilrijk had wat recht te zetten na de zware 3-0-nederlaag vorige week in Mechelen, waardoor de kansen op de periodetitel een ferme knauw kregen.

Maar van een gebrek aan vertrouwen was vanavond niets te merken. Een uur lang dicteerde de thuisploeg de wet: dat resulteerde in 2 snelle goals. Maes stuurde Tissoudali weg (1-0) en Noubissi scoorde in de verste hoek (2-0). Met de rust in zicht begon OHL zich toch ietwat te roeren, maar Vanhamel stond pal.

Na de rust zorgde Noubissi voor een wereldgoal: hij jaste de bal staalhard in de winkelhaak. Match gespeeld en Beerschot Wilrijk loste zijn greep op de match. Zo kwam OHL wat meer opzetten. Duplus kon milderen, maar verder lieten Vanhamel en co het niet komen.