Straffe kost! KV Mechelen wint voor de 5e keer op een rij met 3-0

0-3
  1. 16' - Verv. William Togui door Gustav Engvall
  1. 73' - Rood - Alassane Touré
Challenger Pro League - speeldag 10 - 30/10/18 - 20:31

KV Mechelen blijft aan de leiding in de eerste periode van 1B na een 6e overwinning op een rij. Tubeke kon een goeie start niet doortrekken. Het is al 554 minuten geleden dat de defensie van KVM nog een goal slikte.

De perikelen rond het voetbalschandaal hebben duidelijk geen sporen nagelaten bij KV Mechelen, want de machine dendert onverminderd voort. Tubeke, de laatste in 1B, toonde zich strijdvaardig én gevaarlijk in het eerste halfuur. Weymans trof de paal en zou zich dat al snel beklagen.

Want niet veel later kwam KV Mechelen op voorsprong na een corner, die door De Camargo naar waarde werd geschat. Engvall, die al na 12 minuten Togui (die was uitgegleden op het gladde veld) was komen vervangen, scoorde nog voor de rust 2 typische treffers van een goaltjesdief.

In de 2e helft leek het alsof KV Mechelen per se voor de 5e keer op een rij met 3-0 wou winnen, want het drong niet meer aan. Ook niet toen Tubeke met zijn tienen viel nadat Touré rood had gekregen voor het stuiten van de doorgebroken Engvall.

Verslag van Tubeke-KV Mechelen (Proximus League)

Tubeke-KV Mechelen 0-3