68'
1 - 2
68'

In een inhaalwedstrijd van de 10e speeldag in de Proximus heeft Lommel de volle buit gepakt op het veld van OH Leuven. De Lommelse topschutter Leonardo Rocha was de matchwinnaar met twee goals.

OH Leuven-Lommel stond voor de tweede keer in enkele dagen op het programma. Zaterdag was OHL nog met 3-1 te sterk voor de bezoekers, maar dinsdagavond trok Lommel aan het langste eind.

In de inhaalwedstrijd van de 10e speeldag zette Rocha Lommel halfweg de 1e helft op voorsprong. De Portugees scoorde bij een hoekschop. Gorius krulde enkele minuten later de gelijkmaker op het bord op vrijschop.

Na de koffie trokken de bezoekers toch nog het laken naar zich toe. Rocha - weer hij - buffelde opnieuw een corner tegen het net, zijn 13e competitiegoal al dit seizoen.

Het resultaat van de wedstrijd heeft geen gevolgen meer voor de 1e periode, maar wel voor het algemene klassement. Daarin wipt Lommel nu over Westerlo naar de 4e plaats. OH Leuven blijft 6e.

Doelpunten: 25' Rocha 0-1, 30' Gorius 1-1, 66' Rocha 1-2