2. 62' - Doelpunt - Kurt Abrahams (4 - 0)
Challenger Pro League - speeldag 6 - 16/09/18 - 16:01
62'
Kurt Abrahams
62'
4 - 0

Leider Westerlo heeft een uitstekende zaak gedaan in de Eerste Klasse B. Het won de topper van de speeldag tegen eerste achtervolger Lommel met 4-1 en loopt zo vier punten weg in het klassement.

Droomstart voor Westerlo

Nog voor iedereen zijn plaats goed en wel had ingenomen in Het Kuipje, lag de bal al een eerste keer in het doel. Naessens rukte zich los van zijn verdediger en schoot de 1-0 voorbij Coucke in doel. Een droomstart voor Westerlo.

Westerlo ging na de openingstreffer op zoek naar de dubbele voorsprong. De thuisploeg voetbalde een pak kansen bij elkaar en tien minuten voor de rust verschalkte Van Eenoo Coucke met een verre uithaal.

Meteen na de rust vond Naessens opnieuw de weg naar het doel. Het voorbereidende werk was van Oto'o en Abrahams, waarna Naessens binnenwerkte in de herneming: 3-0.

Niet veel later mocht Coucke zich een vierde keer omdraaien na een knappe volley van Abrahams. Westerlo voetbalde op een wolk en daar kon de tegentreffer van Rocha niets meer aan veranderen. Dichter dan een eerredder kwamen de bezoekers niet meer.

Westerlo doet dankzij zjin vierde zege in zes wedstrijden een uitstekende zaak in 1B. Het heeft nu vier punten voorsprong op Beerschot Wilrijk en Lommel.