1. 43' - Doelpunt - Kurt Abrahams (0 - 1)
  1. 70' - Doelpunt - Jens Naessens (1 - 3)
Challenger Pro League - speeldag 4 - 01/09/18 - 17:03
70'
Jens Naessens
1 - 3
70'

Oud-Heverlee Leuven heeft kostbare punten laten liggen in de strijd om de eerste periodetitel in 1B. Het ging voor de eigen supporters met 1-3 onderuit tegen Westerlo. De ploeg van trainer Bob Peeters springt dankzij de zege naar plaats 2.

Met 5 op 12 oogt het rapport voor Oud-Heverlee Leuven mager. De thuisploeg maakte tegen Westerlo eigenlijk nooit aanspraak op de zege. De eerste helft begon nog rustig, maar na het halfuur werd Thamsatchanan al een paar keer op de proef gesteld. De Thaise doelman moest zich ook omdraaien. Abrahams prikte een balletje pijnlijk door zijn benen.

OHL kwam nog op gelijke hoogte na een hoekschop. Duplis knalde net voor het uur binnen. Maar het bleek vooral zelf erg kwetsbaar op stilstaande fases. 5 minuten later kreeg de thuisploeg een corner niet weg en na heel wat geklungel kon invaller Ghandri scoren. Amper enkele minuten later was het weer prijs. Deze keer profiteerde Naessens van getwijfe in de OHL-defensie bij een hoekschop.

Voor Westerlo zijn het drie gouden punten. Het staat met 7 punten nu op plaats 2. Alles ligt in 1B wel nog bijzonder dicht bij elkaar.

OHL - Westerlo: 1-3 (rust: 0-1)

Doelpunten: 41' Abrahams 0-1, 59' Duplus 1-1, 64' Ghandri 1-2, 68' Naessens 1-3