OHL laat geen spaander heel van Aalst en blijft foutloos in Super League

  In de Lotto Super League heeft OHL stevig uitgehaald op het veld van Eendracht Aalst. De Leuvenaars legden zeven ballen in het mandje en blijven zo na vijf wedstrijden foutloos in de competitie. Ook Club Brugge en Standard wonnen.

  Vicekampioen mocht op speeldag 6 na een uitstekende seizoensstart op bezoek komen in Aalst, de op een na laatste in de stand. Titelpretendent OHL ging gezapig van start en via pas laat in de eerste helft via Kees de thuisploeg verschalken.

   

  Na de rust kwam de Leuvense machine helemaal op toerental. Cranshoff, tweemaal Ampoorter en driemaal Red Flame Van Kerkhoven zorgden voor een verpletterende 0-7-uitslag.

   

  Door de monsterzege blijft OHL foutloos in de competitie. Met 15 op 15 heeft het evenveel punten als concurrent Anderlecht en seizoensrevelatie Zulte Waregem, dat wel een wedstrijd meer op de teller heeft.

  Vanmechelen schittert voor Club, ook Standard wint

  Ook Club Brugge en Standard konden zaterdagnamiddag drie punten veroveren. Club was een maatje te groot voor KV Mechelen, dankzij een hattrick van Red Flame Davinia Vanmechelen.

   

  Standard was thuis dan weer te sterk voor White Star. Club Brugge volgt zo in de stand op twee punten van OHL, Standard hangt in de subtop, maar volgt al op 8 punten.