2 - 2
87'
87'
3 - 2

In groep B van Play-off II heeft Union voor het eerst verloren. Waasland-Beveren hield de drie punten thuis na een comeback en twee doelpunten van Francesco Forte.

Waasland-Beveren - Union in een notendop:

• Sleutelmoment: Als je 5 minuten voor tijd het winnende doelpunt scoort, kiest het sleutelmoment zichzelf. Francesco Forte timede de 3-2 perfect, want Union had bijna geen tijd meer om te reageren.
  • Man van de match: Francesco Forte maakte de 2-2 na een voorzet vanop rechts en de 3-2 na een voorzet vanop links. De sterke Italiaan gaat dan ook terecht met deze titel lopen.
  • Opvallend: Forte had voor vandaag nog maar 5 keer gescoord, waarvan 4 strafschoppen. Zijn aantal doelpunten uit open spel dikten dus aan van 1 naar 3.

Bekijk de goals uit Waasland-Beveren - Union (3-2)

90+2'
90+2'

Union kan toch verliezen! De Brusselaars zetten de achterstand aanvankelijk nog om in een voorsprong, maar dankzij twee treffers van Forte houdt Waasland-Beveren de drie punten alsnog thuis.
90+1'

87'
3-2
86'

Comeback-festival!

Foulon dropt de bal heerlijk in de zestien meter, waar Forte de bal heerlijk in doel verlengt. Waasland-Beveren moest achtervolgen na een voorsprong, maar staat nu opnieuw aan de leiding!
82'
Het is een tijdje geleden dat we nog doelgevaar zagen, maar ook deze schuchtere poging van Selemanie kan Debaty niet verontrusten.
80'
76'
73'
Het tempo heeft intussen een flinke duik genomen. Krijgen we nog doelpunten te zien in dit duel?
68'
2-2
66'

Forte hangt de bordjes in evenwicht!

Boljevic zoekt en vindt Forte met een heerlijke voorzet. Forte straft zwak verdedigen af en zo hangen de bordjes weer in evenwicht!
62'
Tau zet Bizimana knap van de bal, maar stapt daarbij op diens enkel. Ampomah kan dat niet laten gebeuren en revancheert zijn ploegmaat. Een vrije trap voor Union is het logische resultaat.