• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren duwt Moeskroen naar laatste plek in groep B

  einde
  21
  1. 44' - Doelpunt strafschop - Noe Dussenne (1 - 1)
  2. 43' - Geel - Paul Keita
  3. 30' - Geel - Dimitri Mohamed
  4. 18' - Geel - Daam Foulon
  5. 11' - Doelpunt - Louis Verstraete (1 - 0)
  1. 90+2' - Geel - Denzel Jubitana
  2. 87' - Verv. Floriano Vanzo door Denzel Jubitana
  3. 82' - Geel - Noe Dussenne
  4. 81' - Geel - Marko Bakic
  5. 75' - Verv. Georgios Galitsios door Frantzdy Pierrot
  6. 73' - Verv. Franko Andrijaševic door Nana Opoku Ampomah
  7. 69' - Verv. Karlo Lulic door Alexis Gamboa
  8. 57' - Doelpunt - Stefan Milosevic (2 - 1)
  11'Louis Verstraete1 - 0
  44'Noe Dussenne1 - 1
  57'Stefan Milosevic2 - 1

  Waasland-Beveren heeft zijn eerste driepunter in Play-off II te pakken. De thuisploeg haalde het van Moeskroen en geeft de rode lantaarn in groep B zo door. De ploeg van trainer Storck blijft achter met een erg magere 1 op 15.

  • Sleutelmoment: In minuut 52 mist Awoniyi al voor de 2e keer in de 2e helft een kans op de 1-2. Pijnlijk want vijf minuten later trillen de netten wel aan de overzijde. Milosevic kopt Waasland-Beveren naar de zege.
  • Man van de match: Louis Verstraete. Hij opende de score voor de thuisploeg en gaf ook de assist voor de 2-1. Daarnaast was hij ook betrokken bij bijna alle aanvallen van zijn ploeg.
  • Opvallend: De zege is een ongetwijfeld een opluchting voor Waasland-Beveren. De laatste overwinning dateerde al van 16 februari tegen AA Gent.
  • Bernd Storck (trainer Moeskroen): "Onze tweede helft was beter. We hadden veel kansen en hadden de match onder controle, maar konden niet scoren. Dit is jammer voor de ploeg. De spelers doen altijd hun best." 
  • Adnan Custovic (trainer Waasland-Beveren): "De zege is verdiend, denk ik. Nu mag ik mij eindelijk scheren, al vind ik dat de baard me wel goed staat."

  Bekijk de goals uit Waasland-Beveren - Moeskroen (2-1)

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde: 2-1. Waasland-Beveren boekt zijn eerste zege in Play-off II. Het klopt Moeskroen met 2-1.
  2. tweede helft, minuut 93. Een vrije trap voor de bezoekers in de toegevoegde tijd. Mbaye Leye zoekt Dussenne aan de tweede paal, maar dat lukt niet. Dit zal de laatste kans geweest zijn. .
  3. Gele kaart voor Denzel Jubitana van Waasland-Beveren tijdens tweede helft, minuut 92
  4. tweede helft, minuut 88. In het slot is Moeskroen toch de gevaarlijkste ploeg. Awoniyi laat Leye trappen, maar de 2-2 komt er voorlopig niet. .
  5. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Waasland-Beveren, Denzel Jubitana erin, Floriano Vanzo eruit
  6. tweede helft, minuut 84. Leye op Debaty! Mbaye Leye laat zich nog eens zien. Hij heeft veel ruimte om te trappen en doet dat ook. Debaty bokst weg. .
  7. Gele kaart voor Noe Dussenne van Excel Moeskroen tijdens tweede helft, minuut 82
  8. tweede helft, minuut 82. De kwaliteit sijpelt langzaam weg uit de partij. Wim Smet moet vaak op zijn fluitje blazen. .
  9. Gele kaart voor Marko Bakic van Excel Moeskroen tijdens tweede helft, minuut 81
  10. tweede helft, minuut 79. De paal! Pierrot wil zich ook bewijzen als invaller en kiest ook eens voor het schot. Hij vindt het doelhout op zijn weg en staat ook buitenspel.