• home
 • video
 • pas verschenen

  Alle scenario’s gaan de verkeerde kant op voor STVV

  einde
  11
  1. 37' - Doelpunt - Sindrit Guri (1 - 0)
  1. 90+1' - Doelpunt - Alexis De Sart (1 - 1)
  2. 90' - Verv. Sindrit Guri door Fashion Sakala
  3. 87' - Verv. Aristote Nkaka door Amin Nouri
  4. 75' - Verv. Takahiro Sekine door Elton Acolatse
  5. 75' - Verv. Jelle Bataille door Jordi Vanlerberghe
  6. 59' - Verv. Ibrahima Sankhon door Samuel Asamoah
  37'Sindrit Guri1 - 0
  90+1'Alexis De Sart1 - 1

  Sint-Truiden zal de finale van PO II niet spelen. STVV had daarvoor een zege nodig en Charleroi mocht niet winnen van Westerlo. STVV was
  wel de betere ploeg aan de kust, maar miste een penalty voor 0-1 en toonde behalve veel goede wil, weinig dreigende momenten. KVO was 91 minuten op weg om zijn trouwste fans een zege te schenken in zijn laatste thuismatch van het seizoen, maar slikte toch nog de gelijkmaker. In de andere match won Charleroi van Westerlo.

  KVO - STVV in een notendop:

  • Sleutelmoment: STVV laat dé kans liggen om voor het halfuur op voorsprong te komen. Sylla trapt een zwakke penalty en geeft Dutoit zo de kans om de 0 op het bord te houden. Het had STVV aan de zege kunnen helpen, maar niet aan de finale van PO II uiteindelijk.
  • Man van de Match: KVO-doelman Dutoit speelde een sterke match. Minstens drie keer voorkwam hij dat STVV scoorde bij een grote kans.
  • Opvallend: Het is al het vijfde gelijkspel voor STVV in Play-Off II. Dat maakt het verschil met Charleroi.

  Bekijk de goals uit Oostende - STVV (1-1)

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95. Einde match. Geen finale van Play-Off II voor STVV. Het moest winnen van KVO, maar blijft na een matige match steken op 1-1.
  2. tweede helft, minuut 92. Toch nog de late gelijkmaker van De Sart. STVV krijgt uiteindelijk toch nog loon voor geduldig werken. Endo steekt de bal goed door naar De Sart in het strafschopgebied en die schuift beheerst binnen.
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 91 door Alexis De Sart van STVV. 1, 1.
  4. tweede helft, minuut 90. Vervanging bij KV Oostende, Fashion Sakala erin, Sindrit Guri eruit
  5. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij KV Oostende, Amin Nouri erin, Aristote Nkaka eruit
  6. tweede helft, minuut 84. Wat een misser van Sylla. Het is niet de avond van Sylla. De STVV-spits miste al een penalty en nu laat hij een enorme kans op een late gelijkmaker liggen. Van heel dichtbij kopt hij recht op Dutoit.
  7. tweede helft, minuut 80. Handbalmatch? Het begint op een handbalmatch te lijken. Iedereen staat in de laatste dertig meter voor het doel van KVO. Ook de voorzet van Botaka is niet het wondermiddel. KVO vangt het collectief op.
  8. tweede helft, minuut 78. Een counter van STVV eindigt bij Sylla, die niet voorbij Vandendriessche geraakt. Anders zat hier veel meer in voor STVV. De bezoekers blijven het proberen, maar behalve veel goede wil zit er al heel de match iets te weinig in de aanvallen van STVV.
  9. tweede helft, minuut 77.
  10. tweede helft, minuut 75. Vervanging bij STVV, Elton Acolatse erin, Takahiro Sekine eruit