90+1'
Robbie D'Haese
90+1'
2 - 2

Charleroi heeft de koppositie in Groep A van Play-off II laten liggen aan de kust. Oostende maakte in de extra tijd de 2-2, zo blijft STVV aan de leiding met 1 punt meer dan Charleroi, dat een 1-0-achterstand had omgedraaid.

Bekijk de goals uit KV Oostende - Charleroi (2-2)

KV Oostende-Charleroi in een notendop

• Man van de Match: Aan allen die gekeken hebben, proficiat. Aan allen die in het stadion zaten, nog een grotere proficiat. Het duel tussen KVO en Charleroi zorgde voor een minimum aan animo. De aanwezige fans vanavond konden zich evenwel opwarmen aan vier doelpunten na de rust, waarvan de laatste in het ultieme slot viel.
  • Sleutelmoment: De wedstrijd leek af te stevenen op een 1-2-zege voor Charleroi, dat daardoor (voorlopig) naar de leiding in groep A van PO II zou springen. Een late gelijkmaker van invaller D'Haese besliste daar anders over. Zowel Charleroi als KVO blijven meestrijden voor de winst in groep A.
  • Opvallend: Dit seizoen kon Charleroi nog geen enkele keer winnen tegen Oostende. In de reguliere competitie verloor het aan de zee en speelde het thuis gelijk. In Play-off II kreeg het thuis een 1-2-nederlaag te verwerken.

90+5'

EINDE

Na een makke wedstrijd tussen Charleroi en KVO delen beide ploegen de punten. Een tumultueus einde van de wedstrijd warmde de aanwezige supporters nog op: 2-2.
90+4'
90+2'

Rood Vandendriessche

Vandendriessche lijkt het niet te beseffen, maar mag toch gaan douchen. Hij krijgt zijn tweede geel, goed voor rood.
90+1'
2-2
90+1'

Oostende maakt gelijk: 2-2

In het ultieme slot van de wedstrijd komt KVO dan toch nog op gelijke hoogte. Een vrije trap vanaf de eigen helft belandt via een tussenstation op de bol van invaller D'Haese, die Riou kansloos laat.
90'

90'
90'
We krijgen 4 minuten extra tijd.
87'
81'

Angella met een knal: 1-2

Een voorzet in de Oostendse zestien blijft hangen, Angella maakt er lustig gebruik van en knalt de 1-2 voorbij Dutoit.