• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi grijpt laatste kans in PO II met goal in minuut 91

  einde
  01
  1. 37' - Verv. Youssef Msakni door Nils Schouterden
  1. 90+1' - Doelpunt - Jérémy Perbet (0 - 1)
  2. 85' - Verv. Eric Ocansey door Konan Jocelyn
  3. 83' - Verv. Marco Ilaimaharitra door Jérémy Perbet
  4. 63' - Verv. Maxime Busi door Massimo Bruno
  90+1'Jérémy Perbet0 - 1

  Invaller Perbet heeft Charleroi met een late goal in Eupen een zege bezorgd in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Eupen en Charleroi hebben elk drie punten in groep A en zijn dus nog niet helemaal uitgeteld in Play-off II.

  Bekijk de goal uit Eupen - Charleroi (0-1)

  • Sleutelmoment: We waren van plan om het laatste fluitsignaal te kiezen als sleutelmoment van deze vaak slaapverwekkende match, maar daar besliste Perbet anders over in minuut 91.
  • Man van de Match: Luis Garcia was de enige die min of meer op zijn niveau speelde, maar alleen kon de Spanjaard het natuurlijk ook niet.
  • Opvallend: Eupen was op weg naar zijn eerste match zonder tegengoal in 9 duels, maar dat veranderde in de extra tijd.

  Bushiri geeft op een nogal lullige manier een hoekschop weg

  Lazare zet op knappe wijze Ilaimaharitra in de wind

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 93. Einde. Charleroi wint dankzij een late goal van invaller Perbet een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Zo grijpt Charleroi zijn laatste kans in Play-Off II.
  2. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 91 door Jérémy Perbet van Charleroi. 0, 1.
  3. tweede helft, minuut 91. Perbet scoort zowaar !!! Perbet doet waar niemand nog in geloofde in deze match. Scoren! Osimhen verdient lof omdat hij de hele flank afdweilt op de counter. Perbet houdt voor doel Castro Montes af en schiet met veel precisie in het hoekje. .
  4. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij KAS Eupen, Konan Jocelyn erin, Eric Ocansey eruit
  5. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Charleroi, Jérémy Perbet erin, Marco Ilaimaharitra eruit
  6. tweede helft, minuut 82. Beste kans van de match. Garcia behoudt het overzicht voor doel en bedient Schouterden. De invaller mikt hard naar de verste paal. ZIjn schot zoeft rakelings langs de paal naast.
  7. tweede helft, minuut 80. Bal tussen de palen. Een bal tussen de palen is schaars goed in deze match. Daarom dat we blij zijn dat we een hobbelend schot van Henderickx kunnen vernoemen. Van Crombrugge redt.
  8. tweede helft, minuut 75. Ilaimaharitra hebben we nog niet veel genoemd, maar de dribbel en flankverandering die hij toont, mogen er zijn. Morioka maakt het nog wat mooier door Castro Montes door de benen te spelen, maar uiteindelijk is het schot van Niane geen probleem voor Van Crombrugge.
  9. tweede helft, minuut 74.
  10. tweede helft, minuut 72. Invaller Bruno krijgt de kans zich een eerste keer te onderscheiden na een prima flankwissel van Morioka. De voorzet van Bruno is helaas van lage kwaliteit.