Ga naar de inhoud

Kane wint spitsenduel tegen Lewandowski met knal, maar Polen pakt punt

  1. 9' - Geel - Kalvin Phillips
  1. 90+4' - Geel - Damian Szymanski
  2. 73' - Doelpunt - Harry Kane (0 - 1)
73'goalHarry Kane0 - 1

Engeland heeft op weg naar het WK in Qatar punten laten liggen in Polen. De drie leeuwen leken de punten op zak te hebben na een prachtige pegel van Harry Kane, maar in de toegevoegde tijd kwam Polen langszij. Het was geen goal van Lewandowski, maar wel een assist. Szymanski werkte af.

Het was geen makkelijke avond voor Engeland op bezoek in Polen. Veel was er- meer dan een helft lang niet te beleven op het veld tot Harry Kane de monden deed openvallen met een schitterende schicht. 

 

De Engelsen raakten de zestien niet in en dus besloot de spits maar eens uit te halen vanaf een meter of 20. Szczesny leek verrast en kwam te laat om de 0-1 te verhinderen.

 

Maar Robert Lewandowski wou niet onderdoen voor Kane. Ook hij wilde een goal meepikken, maar dat lukte niet. Wat hem wel lukte was een assist, precies op maat. Szymanski kopte raak. 

 

Het gelijkspel is geen ramp voor de Engelsen. Het zijn pas de eerste punten die ze laten liggen in deze WK-kwalificatiecampagne.

De pegel van Harry Kane

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  2. Gele kaart voor Damian Szymanski van Polen tijdens tweede helft, minuut 94
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 73 door Harry Kane van Engeland. 0, 1.
  4. tweede helft, minuut 46 match begonnen
  5. eerste helft, minuut 48 match afgelopen
  6. Gele kaart voor Kalvin Phillips van Engeland tijdens eerste helft, minuut 9
  7. eerste helft, minuut 1 match begonnen