86'
    Mohamed Elneny
    1 - 3
    86'

Arsenal heeft geen steek laten vallen op het veld van Olympiakos. Hoewel, door een defensieve blunder kon de thuisploeg wel langszij komen na de pauze. Maar de Londenaars zetten het nog helemaal recht en hebben een mooie bonus in handen voor de terugmatch.

Bekijk het verslag:

De intenties van Arsenal werden meteen duidelijk in Griekenland. De ploeg speelde een prima wedstrijdbegin en na een halfuur vertaalde zich dat ook op het scorebord. Martin Ødegaard sneed naar binnen en verstuurde een rake knal vanaf zo'n 20 meter. Het was voor de Noor zijn eerste goal in het shirt van Arsenal.

Maar de bezoekers deden zichzelf na de pauze bijna de das om. Na een blunder in de verdediging bracht El Arabi Olympiakos weer langszij. De 1-1 bleef erg lang staan, maar in het slot duwde Arsenal dan toch nog eens door.

Na een hoekschop sprong Gabriel hoog op en hij kopte zijn ploeg opnieuw op voorsprong. Het werd zelfs nog beter voor Arsenal want enkele minuten later verraste Elneny met een pegel: 1-3.