Matúš Bero
3 - 2
Matúš Bero
40'

Twee dagen na zijn aanstelling als coach van Tottenham heeft Antonio Conte ook zijn eerste zege gepakt. Tegen Vitesse kwam de Londense club snel 3-0 voor, maar nog voor de rust werd het 3-2. In de tweede helft vielen geen goals meer, wel drie rode kaarten.

Bij de bezoekers uit Arnhem viel Club Brugge-huurling Openda bij de rust in. De jonge Belg kwam te laat op de wedstrijdbespreking en moest daarom op de bank beginnen.

Hij zorgde ervoor dat Romero in de 59e minuut zijn tweede geel pakte en gaf Vitesse zo even het numerieke overwicht.

Even, want ook Doekhi ging een tweede keer in het boekje van de scheidsrechter en even later maakte Vitesse-doelman Schubert hands buiten de zestien. De Nederlanders eindigden daardoor met z'n negenen in Londen.

Tottenham is dankzij de zege opgerukt naar de tweede plaats. Het heeft drie punten achterstand op groepsleider Stade Rennes, dat zelf met 1-0 won.