Ga naar de inhoud

De CL-avond van Lukaku: 2 afgekeurde goals, 1 geldige (zijn 250e) en 2 assists

Slavia Praag
einde
1-3
Internazionale
  1. 12' - Geel - Matías Vecino
  2. 19' - Doelpunt - Lautaro Martínez (0 - 1)
  3. 24' - Geel - Lautaro Martínez
  1. 53' - Geel - Ondrej Kúdela
  2. 77' - Verv. Cristiano Biraghi door Valentino Lazaro
  3. 81' - Doelpunt - Romelu Lukaku (1 - 2)
UEFA Champions League - speeldag 5 - 27/11/19 - 21:00
timeiconplayerhomeTimehomeIconhomePlayerscoreawayPlayerawayIconawayTime
19'
Lautaro Martínez
0 - 1
Lautaro Martínez
19'
81'
Romelu Lukaku
1 - 2
Romelu Lukaku
81'

Romelu Lukaku heeft er een bewogen Champions League-avond opzitten. Tegen Slavia Praag keurde de VAR tot 2 keer toe een goal af van de Rode Duivel. De 250e goal uit Lukaku's carrière was wel geldig. 

Inter had de voorbije speeldagen met punten gemorst en moest broodnodig winnen tegen Slavia Praag om zijn kansen op de 1/8e finales gaaf te houden.

Dankzij een assist van Lukaku opende Lautaro Martinez na 19 minuten de score. Een kwartier later was er een heel vreemd moment. De Vrij had Olayinka onderuitgeschoffeld, maar de ref floot geen overtreding. Op de counter verdubbelde Lukaku de score. Maar de VAR greep in en oordeelde dat de tackle van De Vrij wel een overtreding was. De goal van Lukaku werd afgekeurd en Slavia Praag kreeg een penalty, die het benutte. In plaats van 0-2 stond het 1-1.

Lukaku aasde daarna op zoete wraak. Eerst kopte hij nog tegen de lat, maar 10 minuten voor tijd had de Rode Duivel dan toch zijn doelpunt te pakken. Op snelheid passeerde Lukaku de ver uitgekomen doelman. De 250e goal uit Lukaku's carrière was een feit.

 

Na een wondermooie assist van (alweer) Lukaku zette Martinez de 1-3 op het bord. Lukaku scoorde zelf ook nog eens in de extra tijd. Maar voor de 2e keer keurde de VAR zijn goal af, omdat Lukaku buitenspel stond.

De heerlijke assist van Lukaku:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lukaku zit nu aan 250 goals in zijn carrière

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase