3. 90' - Doelpunt - Héctor Herrera (2 - 2)
UEFA Champions League - speeldag 1 - 18/09/19 - 21:01
90'
Héctor Herrera
90'
2 - 2

Juventus heeft vrede moeten nemen met een gelijkspel op bezoek bij Atletico Madrid in de Champions League. De Italiaanse kampioen gaf in de slotfase een voorsprong van 2 doelpunten uit handen.

Atletico - Juventus in een notendop:

• Sleutelmoment: In de 90e minuut buffelt invaller Herrera de gelijkmaker binnen.
  • Man van de match: Cuadrado. De Colombiaan van Juventus opent de score met een raket in de verste hoek.
  • Opmerkelijk: Atletico - Juve was ook de match tussen Joao Felix en Ronaldo. De Portugese topvoetballers kwamen allebei dicht bij een doelpunt, maar scoren deden ze niet.

Joao Felix net niet

Met Cristiano Ronaldo (Juventus) tegen Joao Felix (Atletico Madrid) stond de Portugese voetbalkoning tegenover zijn troonopvolger. Het was de jongste die eerst van zich deed spreken.

Na 10 minuten zette Joao Felix een lange ren op, gevolgd door een goed geplaatst schot. Szczesny kon de bal nog net uit zijn doel tikken.

De Portugese tiener moest het in de eerste helft waarmaken voor Atletico, maar het Spaanse team speelde te doorzichtig. De ballen voor Joao Felix kwamen vanaf de flanken. Bij Juventus zagen De Ligt en Bonucci die graag komen. De twee verdedigers hielden Atletico van een doelpunt.

Fraaie goals, maar geen stuntje voor Juve

Voor goals moest u in de tweede helft zijn. Cuadrado opende met het mooiste doelpunt van de avond. De vuurde een raket richting verste hoek af: 0-1.

Matuidi verdubbelde de voorsprong na het uur. Na een snelle tegenaanval vloog de Fransman de bal onhoudbaar binnen. Juventus mocht zich opmaken voor een stuntje, maar de Italianen konden de bonus niet verzilveren.

Met een vrije trap van Koke, via Gimenez binnengekopt door Savic, kwam Atletico weer in de wedstrijd. In de 90e minuut troefde invaller Herrera De Ligt af in de lucht: 2-2.

Bijna flikte Ronaldo het nog in de extra tijd. Na een dribbel door de Atleticodefensie prikte hij de bal maar net naast.

Juan Cuadrado
Juan Cuadrado viert zijn rake knal (0-1).

Lokomotiv verrast in Duitsland

1. 37' - Doelpunt - Dmitriy Barinov (1 - 2)
  1. 76' - Geel - Charles Aránguiz
UEFA Champions League - speeldag 1 - 18/09/19 - 21:00
37'
Dmitriy Barinov
1 - 2
37'

In de andere wedstrijd in poule D is Lokomotiv Moskou verrassend gaan winnen bij Bayer Leverkusen in Duitsland (1-2). Een owngoal van Höwedes wiste eerst nog de openingstreffer van Krychowiak uit, maar even later kwamen de Russen weer op voorsprong na een blunder van Leverkusen-doelman Hradecky.

Over twee weken trekt Atletico naar de groepsleider in Moskou, Juventus ontvangt rode lantaarn Leverkusen.

90+6'

Einde: 2-2

Juventus geeft een bonus van 2 doelpunten uit handen in Madrid. Met 2 kopballen sleept Atletico een punt uit het vuur in de Champions League (2-2).
90+4'
Bijna flikt Ronaldo het nog. Na een dribbel door de Atleticodefensie jaagt hij de bal maar net naast.
90+4'

+5 minuten

We zitten in de extra tijd. De wedstrijdleiding telt er 5 minuten bij.
90+1'

90'

Late gelijkmaker: 2-2

En het lukt nog ook. Invaller Herrera troeft De Ligt af in de lucht en buffelt een hoekschop binnen. het staat 2-2 gelijk.
90'
Atletico trekt met z'n allen naar voren om de gelijkmaker te scoren.
87'
Aaron Ramsey maakt zijn eerste minuten bij Juventus. De Welshe middenvelder kwam deze zomer transfervrij over van Arsenal.
83'
83'
Makkelie wordt belaagd, omdat hij geen penalty geeft. Bonucci kreeg de bal aangeschoten tegen zijn arm. Costa krijgt geel wegens protest.
82'
Prima trap van Vitolo, dito redding van Szczesny. Hij houdt de Spaanse invaller van de gelijkmaker.
80'

Zo viert Matuidi zijn doelpunt (0-2):

78'
Cuadrado draait de bal gevaarlijk hard richting doel. Oblak is Ronaldo nipt voor.
76'
73'
Juventus reageert als door een wesp gestoken. Eerst mikt Higuain op Oblak, daarna keert Trippier de rebound. Ronaldo jammert dat hij geen kans krijgt.
73'
70'

1-2, we hebben weer een match

We krijgen nog een leuk slot, want het staat 1-2. Gimenez kopt een vrije trap van Koke centraal naar zijn maatje Savic. De Montenegrijn werkt af met zijn hoofd.