1. 51' - Doelpunt strafschop - Mohamed Salah (3 - 0)
    UEFA Champions League - speeldag 3 - 24/10/18 - 21:00
    51'
    Mohamed Salah
    51'
    3 - 0

Liverpool heeft de macht gegrepen in groep C. Liverpool won makkelijk van Rode Ster Belgrado en is de enige ploeg met 6 punten. Het wordt nog erg spannend in deze groep.

Na 20 minuten opende Firmino de score. Hij verwerkte een voorzet van Robertson, kapte zich vrij en scoorde. Liverpool had 60 procent van het balbezit en domineerde de bezoekers.

Net voor de rust verdubbelde Salah de voorsprong na een pijlsnelle combinatie door het centrum. Shaqiri bediende de Egyptenaar en het stond 2-0.

Na de rust kreeg Liverpool een strafschop voor een erg lichte fouot op Mané. Salah mocht het geschenk uitpakken en trapte hard de 3-0 binnen. Ook Mané mocht een strafschop trappen, maar hij miste. De Senegalees zou nog een aantal kansen de nek omwringen.

Toch scoorde hij nog. Na opnieuw een aanval door het centrum bediende Sturridge de Senegalees en de 4-0 was een feit. Na de nederlaag in Napel, doet Liverpool een goede zaak door het gelijkspel van PSG en Napoli.