50'
Anton Saroka
1 - 4
50'

Lokeren kende een avond zonder zorgen bij Olympic Charleroi. Het kwam al snel 0-3 voor en kwam door die goede start nooit meer in de problemen. Eindstand: 2-5.

De 2-5 zege tegen Olympic zal Lokeren best wat hoop geven voor de verplaatsing naar Sporting Charleroi volgend weekend. Lokeren trapte al heel vroeg in de match 3 goals tegen het net.  Doelpuntenmakers met dienst waren Skulason, Filipovic en Cevallos.

Even was er hoop voor Olympic Charleroi. Vlak voor rust kon Some de aansluitingstreffer maken. Maar Deschacht en co. lieten zich niet uit evenwicht brengen. De hoopgevende 1-3 veranderde vlak na rust al snel in 1-4 dankzij Saroka. En dus zakte de moed weer in de schoenen bij de thuisploeg.

De mannen van Olympic bleven wel vechten en konden nog even milderen tot 2-4. Tot Skulason vanop de stip de eindstand vastlegde: 2-5.

86'
83'
81'

Als je er op deze manier ingaat, dan vraag je om een strafschop

79'

Goal Lokeren: 2-5

Skulason zet de tweede strafschop voor lokeren in deze wedstrijd feilloos om. Doelman Tonnet maakt een fout op Sakora. Het wordt 2-5. Lokeren stoot door naar de volgende ronde. Dat geven ze niet meer uit handen.
77'
77'
Olympic Charleroi
73'

Goal Olympic Charleroi: 2-4

Virgone scoort.
73'
72'
69'
64'
49'

Goal Lokeren: 1-4

Als er dan al een sprankeltje hoop was voor Olympic, dan wordt die meteen na de rust de kop ingedrukt. Saroka laat het net al meteen trillen: 1-4.
48'
Peter Maes wijzigt zijn team op 1 plaats: doelman Verhulst is in de kleedkamer gebleven. De Wolf komt in zijn plaats.