2-3
Lommel SK
      Challenger Pro League - speeldag 15 - 27/11/22 - 16:32

In de Challenger Pro League heeft Beveren in eigen huis verloren van Lommel, waardoor Beerschot na 15 speeldagen de nieuwe leider is. Lommel schuift dankzij de zege de top 6 binnen.

Na de overwinning van Beerschot bij RSCA Futures zaterdagavond moest Beveren ook winnen om alleen leider te blijven. Beveren had dit seizoen voor eigen volk nog niet verloren, maar keek halfweg de 1e helft wel al tegen een dubbele achterstand aan na goals van Belghali en Anello.

Coopman poeierde nog voor de rust de aansluitingstreffer binnen, maar vroeg in de 2e helft sloegen de bezoekers opnieuw toe toen Martinez scoorde. Verder dan de 2-3, een penalty van Costa, kwam de thuisploeg niet meer.

De Beverse gelijkmaker werd bij het ingaan van de extra tijd afgekeurd wegens buitenspel, waardoor Beerschot nu alleen op kop staat. Beveren volgt op één puntje van de leider. Lommel schuift dankzij de driepunter de top 6 binnen, op 8 punten van Beerschot.

Doelpunten: 10' Belghali 0-1, 25' Anello 0-2, 33' Coopman 1-2, 53' Martinez 1-3, 70' Costa 2-3 (pen)