De Beerschot-spelers vieren de 1-2 van Thorisson.

Beerschot zet Beveren onder druk met overwinning op veld van Anderlecht-beloften

za 26 november 2022 21:56
      Challenger Pro League - speeldag 15 - 26/11/22 - 20:04

Beerschot prijkt zaterdagavond op kop van de Challenger Pro League dankzij een 1-2-overwinning op het veld van RSCA Futures.

Lucas Stassin bracht Anderlecht na 12 minuten op voorsprong. De jonge spits scoorde met een knap schot vanuit de draai, zijn 10e van het seizoen. Stassin is daarmee medetopschutter in de Challenger Pro League.

Het antwoord van Beerschot mocht er ook zijn. Kapitein Ryan Sanusi zorgde met een heerlijk schot voor een gelijke stand bij de rust.

Na de pauze deden de bezoekers de partij helemaal kantelen. Nokkvi Thorisson legde iets voor het uur met een heerlijke krul in de verste hoek de eindstand vast op 1-2.

Dankzij die overwinning prijkt Beerschot nu op kop in de Challenger Pro League. Het telt één puntje meer dan Beveren, dat zondag het bezoek krijgt van Lommel.