23

Luikse beloften missen penalty, maar zetten rode lantaarn Virton toch opzij

vr 18 november 2022 21:49
      Challenger Pro League - speeldag 14 - 18/11/22 - 20:02

Virton blijft aan de staart hangen in de Challenger Pro League. De club kon ook tegen de beloften van Standard de punten niet op zak houden. Aan de pauze stond het nog 0-0 na onder andere een penaltysave van de Virton-doelman, maar in de tweede helft maakte Standard het verschil.

Doelpunten

64' Brrou 0-1

72' Ziani 0-2

In de tweede klasse wordt er tijdens het WK gewoon gespeeld. Nog geen break dus voor Virton, al zou de ploeg dat wel kunnen gebruiken. De rode lantaarn kon dit seizoen nog maar 1 keer winnen en ook tegen de beloften van Standard werd al snel duidelijk dat dit niet de avond van Virton zou worden.

SL16 had de beste kansen en kreeg na een kwartier ook een penalty na een fout op Ziani. Maar Virton spartelde nog tegen en doelman Vincensini pakte de elfmeter. Zo bleef het 0-0 aan de rust.

Maar na het uur plooide de thuisploeg dan toch. Invaller Brrou opende de score voor de Luikenaars en Ziani deed niet veel later de boeken dicht.

Bekijk de 0-2 van Ziani hieronder.