23

RWDM zet topper tegen Lierse naar zijn hand en is nieuwe leider

zo 30 oktober 2022 18:47
      Challenger Pro League - speeldag 11 - 30/10/22 - 16:01

De topaffiche met als inzet de leidersplaats in de Challenger Pro League heeft een Brusselse winnaar opgeleverd. RWDM neemt de eerste plaats van Lierse Kempenzonen over, al kan SK Beveren er later vanavond nog over springen. De fans van RWDM kregen alleszins al enkele mooie goals te zien vandaag, bekijk ze hieronder.

Goals:

• 2' Challouk 1-0
      • 21' Biron 2-0
      • 62' El Ouahdi 3-0

RWDM is al na 20 minuten klaar met Lierse

Het is dit seizoen een komen en gaan van nieuwe leiders in de Challenger Pro League. Vorig weekend kwam Lierse Kempenzonen aan kop te staan, dit weekend mocht het die leidersplaats verdedigen tegen RWDM.

De Brusselaars konden bij winst over Lierse springen naar de eerste plaats en dat hadden ze begrepen. Na een minuut spelen scoorde Challouk al met een geplaatst schot vanaf een meter of 20.

Halverwege de eerste helft keek Lierse al tegen een dubbele achterstand aan na een mooie goal op vrije trap van Biron. In de tweede helft dikte de thuisploeg nog aan tot 3-0 via El Ouahdi.

Met die overtuigende zege mag RWDM zich de nieuwe leider noemen in de Challenger Pro League. Later vanavond kan SK Beveren mits een zege tegen Jong Genk die eerste plek alweer opeisen.