za 22 oktober 2022 18:00
Jong Genk
1-2
      Challenger Pro League - speeldag 10 - 22/10/22 - 16:00

In de Challenger Pro League blijft Beerschot in het zog van leider Beveren. De bezoekers pakten zaterdagmiddag de volle buit bij de jonkies van Racing Genk dankzij twee doelpunten van Thibo Baeten.

Beerschot maakte een droomstart bij Jong Genk. Thibo Baeten prikte al na 4 minuten de 0-1 op het bord na een voorzet van Verlinden.

De bezoekers waren baas, maar misten scherpte in de afwerking. Dat brak hen zuur op vroeg in de 2e helft, toen Benianga Genk weer langszij bracht.

Lang stond de 1-1 niet op het bord. Baeten - weer hij - maakte meteen na de gelijkmaker zijn 2e van de middag en dat volstond voor de 3 punten. Baeten zit intussen al aan 8 goals in 11 matchen voor Beerschot.

Dankzij de zege houdt Beerschot Beveren in het vizier. De leider brengt zondagmiddag een bezoekje aan RWDM.

Doelpunten: 4' Baeten 0-1, 49' Benianga 1-1, 50' Baeten 1-2