Lommel houdt de punten thuis tegen RWDM en draait bovenaan mee in 1B

za 1 oktober 2022 18:10
      Challenger Pro League - speeldag 7 - 01/10/22 - 16:03

Lommel blijft voorlopig goed bovenin meedraaien in de Challenger Pro League. De Limburgers wonnen thuis met 2-1 tegen RWDM en draaien voorlopig mee bovenin de stand.

Doelpunten:

• 62' 1-0 Vinicius
      • 84' 2-0 Belghali
      • 89' 2-1 Biron (penalty)

De wedstrijd tussen thuisploeg Lommel en de bezoekers uit Molenbeek zat ruim een uur op slot, tot Caue Vinicius in minuut 62 de ban brak voor de Limburgers.

Rafik Belghali tekende vijf minuten voor tijd voor de beslissing. Een omgezette penalty van Mickael Biron zorgde enkele minuten later nog voor een klein beetje spanning, maar veranderde niets meer aan het resultaat.

Lommel wint en draait voorlopig goed mee bovenaan de stand met 12 op 21 aan kop in 1B. RWDM begeeft zich in de middenmoot, op de zevende plaats met amper drie punten minder.