Ga naar de inhoud
SK Beveren bleef op een 2-2-gelijkspel steken bij Club NXT.

Club NXT houdt SK Beveren in bedwang dankzij twee pareltjes

 za 17 september 2022 18:20
Club NXT
einde
2-2
SK Beveren
      Challenger Pro League - speeldag 6 - 17/09/22 - 16:06

      In de Challenger Pro League is SK Beveren er niet in geslaagd om de volle buit te pakken tegen Club NXT. De bezoekers knokten zich terug na een vroege achterstand, maar een heerlijke krul van Talbi leverde de thuisploeg toch nog een punt op.

      Doelpunten:

      • 10' Engels 1-0
      • 29' Otasowie 1-1 (owngoal)
      • 50' Maderner 1-2
      • 71' Talbi 2-2

      Na de nederlaag van Lierse Kempenzonen tegen de RSCA Futures kon SK Beveren vandaag mits een overwinning richting een gedeelde leidersplaats springen.

      Toch begonnen de bezoekers slap aan de wedstrijd en na een kruisraket van Arne Engels kwam de thuisploeg dan ook al snel op voorsprong.

      Een opdoffer voor Beveren, maar nog voor het uur was de scheve situatie al opnieuw rechtgezet. Eerst verschalkte Otasowie ongelukkig zijn eigen doelman, waarna Maderner kort na de rust de 1-2 op het bord zette.

      De bezoekers leken op weg naar de zege, tot invaller Talbi 20 minuten voor tijd plots zijn penseel bovenhaalde. De 17-jarige middenvelder sneed vanop links naar binnen en krulde de 2-2 heerlijk voorbij Reus.

      Beveren blijft op 3 punten hangen van leider Lierse Kempenzonen. Club NXT parkeert zich voorlopig op een 9e plek in het klassement.

      Bekijk de twee pareltjes van Club NXT:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Fase per fase

      90+4' tweede helft
      46' tweede helft
      41' eerste helft
      1' eerste helft