Real wint tegen Sociedad, maar verliest Benzema met blessure

  1. 27' - Geel - Igor Zubeldia
  2. 17' - Verv. Karim Benzema door Luka Jovic
  1. 86' - Verv. Diego Rico door Aihen Muñoz
  2. 81' - Verv. Toni Kroos door Federico Valverde
  3. 81' - Verv. Rodrygo door Marco Asensio
  4. 69' - Verv. Adnan Januzaj door Portu
  5. 69' - Verv. Andoni Gorosabel door Joseba Zaldua
  6. 65' - Verv. Casemiro door Eduardo Camavinga
  7. 61' - Verv. Ander Guevara door Beñat Turrientes
  8. 61' - Verv. Alexander Sørloth door Ander Barrenetxea
  9. 60' - Geel - Adnan Januzaj
  10. 57' - Doelpunt - Luka Jovic (0 - 2)
  11. 47' - Doelpunt - Vinícius Júnior (0 - 1)

  Real Madrid blijft onverstoord doorheen de Primera Division ploegen. Ook het Real Sociedad van Januzaj kon de leider niet afstoppen. Madrid verloor Karim Benzema voor de rust met een blessure, maar Vinicius en Benzema's vervanger Jovic konden na de rust toch de weg naar doel vinden.

  Nul reddingen. Een slap Real Sociedad degradeerde man-in-vorm Courtois tot een toeschouwer. Voor Hazard, die andere Madrileense Belg, bleef het ook bij toekijken. Carlo Ancelotti gunde onze landgenoot vandaag geen speelminuten tegen Januzaj en co.

   

  Er kwam nochtans een plekje vrij in de aanval van de koploper in La Liga. Diepe spits Karim Benzema moest al na een kwartier naar de kant met een blessure.

   

  Zijn invaller, Luka Jovic, nam de doelpuntenfakkel van de Fransman feilloos over. Net na de rust zette hij "usual suspect" Vinicius op weg naar de 0-1, waarna hij zelf voor de 0-2 tekende.

   

  Door de nederlagen van Atletico Madrid en Barcelona doet Real ook in het klassement een uitstekende zaak. Nummer 2 Sevilla won wel, thuis tegen Villarreal.

  Bekijk de doelpunten

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 93 match afgelopen
  2. Joseba Zaldua (Real Sociedad) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Vinícius Júnior (Real Madrid). tweede helft, minuut 93.
  3. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  4. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Joseba Zaldua (Real Sociedad) stond buitenspel. tweede helft, minuut 90.
  5. Luka Modric (Real Madrid) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 88.
  6. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Federico Valverde (Real Madrid), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 88.
  7. Redding van Alex Remiro (Real Sociedad), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 87.
  8. Vinícius Júnior (Real Madrid) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 87.
  9. tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Real Sociedad, Aihen Muñoz erin, Diego Rico eruit
  10. Ferland Mendy (Real Madrid) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 85.
  11. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Luka Modric (Real Madrid), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 85.
  12. Diego Rico (Real Sociedad) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 85.
  13. tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Real Madrid, Federico Valverde erin, Toni Kroos eruit
  14. tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Real Madrid, Marco Asensio erin, Rodrygo eruit
  15. Igor Zubeldia (Real Sociedad) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 81.
  16. Eduardo Camavinga (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Martin Zubimendi (Real Sociedad). tweede helft, minuut 80.
  17. Vrije trap voor Real Madrid. Robin Le Normand (Real Sociedad) hield Luka Jovic vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 79.
  18. Mikel Oyarzabal neemt de hoekschop voor Real Sociedad. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 77.
  19. Mikel Oyarzabal neemt de hoekschop voor Real Sociedad. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 76.
  20. David Alaba (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mikel Oyarzabal (Real Sociedad). tweede helft, minuut 73.