Ga naar de inhoud

Barcelona moet lang zwoegen om vroege tegengoal uit te wissen

 1. 40' - Geel - Ángel Montoro
 1. 90' - Doelpunt - Ronald Araújo (1 - 1)
 2. 88' - Geel - Quini
 3. 88' - Geel - Ronald Araújo
 4. 87' - Geel - Monchu
 5. 86' - Geel - Luís Maximiano
 6. 74' - Verv. Sergio Busquets door Riqui Puig
 7. 71' - Geel - Maxime Gonalons
90'goalRonald Araújo1 - 1

Barcelona heeft op de valreep een punt uit het vuur gesleept tegen Granada. De bezoekers leken na een vroege goal lange tijd op weg naar een stunt in Camp Nou, maar Ronald Araujo kon de thuisploeg nog behoeden voor een beschamende nederlaag.

Barcelona heeft zijn draai nog niet gevonden zonder Lionel Messi. Coach Ronald Koeman predikt rust, maar de druk op de Nederlandse oefenmeester wordt in de Catalaanse pers stevig opgevoerd en zal na maandagavond alleen nog maar groter worden.

Want wat Barça liet zien tegen het bescheiden Granada was niet van die aard om vrolijk van te worden. Duarte zorgde al in de 2e minuut voor een verrassende 0-1-voorsprong. En ook al had Barcelona het meeste van het spel, een echt antwoord kwam er niet meteen.

Pas na de rust slaagde de thuisploeg erin om de druk op te voeren. Toch viel de gelijkmaker pas in het absolute slot, toen Araujo de bal voorbij Granada-doelman kopte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase

 1. tweede helft, minuut 97 match afgelopen
 2. Gerard Piqué (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ángel Montoro (Granada CF). tweede helft, minuut 96.
 3. Darwin Machis (Granada CF) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 95.
 4. Eric García (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Darwin Machis (Granada CF). tweede helft, minuut 94.
 5. Gerard Piqué (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 93.
 6. Er komen 6 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
 7. Gavi (FC Barcelona) schildert een voorzet op het hoofd van Ronald Araújo en die kopt de 1 - 1 tegen het net. tweede helft, minuut 90.
 8. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Ronald Araújo van FC Barcelona. 1, 1.
 9. German Sánchez (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ronald Araújo (FC Barcelona). tweede helft, minuut 89.
 10. Gele kaart voor Quini van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 88
 11. Gele kaart voor Ronald Araújo van FC Barcelona tijdens tweede helft, minuut 88
 12. Ronald Araújo (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op German Sánchez (Granada CF). tweede helft, minuut 88.
 13. Gele kaart voor Monchu van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 87
 14. Monchu (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Riqui Puig (FC Barcelona). tweede helft, minuut 87.
 15. Gele kaart voor Luís Maximiano van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 86
 16. Frenkie de Jong (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Monchu (Granada CF). tweede helft, minuut 85.
 17. Riqui Puig (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Monchu (Granada CF). tweede helft, minuut 83.
 18. German Sánchez (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 81.
 19. De poging wordt gered door Luís Maximiano (Granada CF), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 80.
 20. De voorzet komt tot bij Ronald Araújo (FC Barcelona). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 80.