Real en Levante, met veldspeler in doel, delen de punten na knotsgekke partij

  1. 41' - Geel - Gonzalo Melero
  2. 29' - Geel - Carlos Clerc
  3. 5' - Doelpunt - Gareth Bale (0 - 1)
  1. 90+2' - Geel - Rodrygo
  2. 87' - Rood - Aitor Fernández
  3. 86' - Verv. Jorge de Frutos door Enric Franquesa
  4. 85' - Doelpunt - Vinícius Júnior (3 - 3)
  5. 82' - Verv. Federico Valverde door Luka Jovic
  6. 79' - Doelpunt - Rober Pier (3 - 2)
  7. 79' - Verv. José Campaña door Enis Bardhi
  8. 78' - Verv. José Luis Morales door Alejandro Cantero Sanchez
  9. 73' - Doelpunt - Vinícius Júnior (2 - 2)
  10. 67' - Verv. Gonzalo Melero door Pablo Martínez
  11. 66' - Verv. Roger door Mickael Malsa
  12. 66' - Verv. Lucas Vázquez door Dani Carvajal
  13. 59' - Verv. Gareth Bale door Rodrygo
  14. 59' - Verv. Eden Hazard door Vinícius Júnior
  15. 59' - Verv. Isco door Marco Asensio
  16. 58' - Geel - José Campaña
  17. 58' - Geel - Éder Militão
  18. 57' - Doelpunt - José Campaña (2 - 1)
  19. 46' - Doelpunt - Roger (1 - 1)
  5'goalGareth Bale0 - 1
  46'goal Roger1 - 1
  57'goalJosé Campaña2 - 1
  73'goal Vinícius Júnior2 - 2
  79'goalRober Pier3 - 2
  85'goal Vinícius Júnior3 - 3

  Real Madrid is op een 3-3-gelijkspel blijven steken op bezoek bij Levante. In een knotsgekke partij verzoop Real in de tweede helft, maar dankzij Vinicius kwam het toch nog boven water. Levante eindigde op de koop toe nog met een veldspeler in doel. Een bleke Eden Hazard werd gewisseld op het uur.

  Levante - Real Madrid in een notendop:

  • Sleutelmoment: Roger en Campaña bezorgen Real vroeg in de tweede helft twee uppercuts. Het signaal voor Real-coach Ancelotti om in te grijpen. Een bleke Hazard mag gaan rusten, een gretige Vinicius vervangt hem en redt de meubelen voor Real.
  • Man van de match: Een no-brainer: Vinicius bezorgt een zoekend Real eigenhandig een punt met twee heerlijke goals. Slecht nieuws voor Hazard, die zijn basisplaats weleens zou kunnen kwijt zijn aan de Braziliaan.
  • Statistiek: Levante is niet bepaald de favoriete tegenstander van Real. De vorige drie onderlinge duels won Levante twee keer en Real één keer. Nu bijt de Spaanse recordkampioen zijn tanden opnieuw stuk op de Valencianen.

  Real domineert in de eerste helft

  Na de klinkende 1-4-zege in Alavés, kon Real Madrid op speeldag twee in La Liga met vertrouwen op bezoek gaan bij Levante. In het bloedhete Valencia rekende Real-coach Ancelotti opnieuw op Eden Hazard, vorig week goed voor een assist, en Thibaut Courtois.

   

  Real startte goed en had maar vijf minuten nodig om de score te openen. Nieuwkomer Alaba lanceerde een heerlijke lange bal op Benzema, die Bale de 0-1 voorschotelde. Courtois had amper werk en Real domineerde, maar het bleef op één doelpunt steken voor de rust.

  Real verzuipt aan het begin van de tweede helft

  Dan maar gas geven in de tweede helft, moeten de Madrilenen gedacht hebben. Maar na nog geen halve minuut in de tweede periode, was het zowaar Levante dat toesloeg. Roger Marti strafte slecht verdedigen bij Real af.

   

  Plots bleef er van het dominante Real niet veel meer over. Levante rook bloed en niet veel later waren de rollen al helemaal omgedraaid. Campaña nam een voorzet prinsheerlijk op de slof, Real hing in de touwen na twee snelle uppercuts.

  Real herleeft (danzij Vinicius) in knettergek slot

  Ancelotti moest ingrijpen en slachtofferde op het uur smaakmaker Isco. Ook Bale en een bleke Hazard moesten naar de kant. Het was vervolgens ook een van de invallers, Vinicius, die Real terug hoop gaf. Hij werkte een kwartier voor tijd een heerlijke counter goed af: de bordjes hingen terug in evenwicht.

   

  Erop en erover, hoopten ze bij Real, maar niets was minder waar. Opnieuw werd er niet doortastend verdedigd en Pier kon van dichtbij een hangende bal in doel tikken. Gelukkig voor Real had opnieuw Vinicius nog een antwoord in huis: met een heerlijk puntertje in het slot redde hij een punt voor de Koninklijke.

   

  Het orgelpunt op een een knotsgekke partij volgde nog in minuut 87. Levante-doelman Fernández ging een balletje pakken ver buiten de zestien, rood was zijn deel. Omdat de wissels bij de thuisploeg op waren mocht verdediger Ruben Vezo nog even in doel plaatsnemen. 

  Bekijk de twee knappe goals van Vinicius:

  Fase per fase

  1. einde, 23 uur 58. EINDE: Real en Levante delen punten na knettergekke partij. We hebben geen winnaar gekregen, na een knotsgekke partij. Real verzoop in de tweede helft, maar kwam dankzij Vinicius toch nog boven water. Levante eindigde op de koop toe nog met een veldspeler in doel. .
  2. tweede helft, minuut 97 match afgelopen
  3. Dani Carvajal (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alejandro Cantero Sanchez (Levante UD). tweede helft, minuut 97.
  4. Alejandro Cantero Sanchez (Levante UD) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Dani Carvajal (Real Madrid). tweede helft, minuut 96.
  5. Rodrygo neemt de hoekschop voor Real Madrid. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 96.
  6. Luka Jovic (Real Madrid) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 96.
  7. Nacho (Real Madrid) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger. tweede helft, minuut 95.
  8. Rodrygo neemt de hoekschop voor Real Madrid. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 95.
  9. Marco Asensio (Real Madrid) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 95.
  10. Enric Franquesa (Levante UD) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nacho (Real Madrid). tweede helft, minuut 94.
  11. tweede helft, minuut 94. Asensio krijgt de bal voor zijn linker en haalt uit, maar zijn schot wijkt af. Nog anderhalve minuut. .
  12. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Karim Benzema (Real Madrid) stond buitenspel. tweede helft, minuut 93.
  13. De ref fluit voor een fout, Enis Bardhi (Levante UD) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 93.
  14. Gele kaart voor Rodrygo van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 92
  15. Enric Franquesa (Levante UD) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Dani Carvajal (Real Madrid). tweede helft, minuut 91.
  16. Er komen 6 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  17. tweede helft, minuut 90.
  18. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Vinícius Júnior (Real Madrid) stond buitenspel. tweede helft, minuut 90.
  19. tweede helft, minuut 88. Veldspeler in doel. Omdat alle wissels al opgebruikt waren bij Levante, moet verdediger Ruben Vezo even de Eric Deflandre in zichzelf naar boven halen en tussen de palen plaatsnemen. Alsof het allemaal nog niet gek genoeg was. .
  20. Rode kaart voor Aitor Fernández van Levante UD tijdens tweede helft, minuut 87