Stug Getafe laat Barcelona zwoegen voor de drie punten

  1. 30' - Doelpunt - Memphis Depay (2 - 1)
  2. 28' - Geel - Ronald Araújo
  3. 22' - Geel - Carles Aleña
  4. 18' - Doelpunt - Sandro Ramírez (1 - 1)
  5. 2' - Doelpunt - Sergi Roberto (1 - 0)
  1. 87' - Geel - Clément Lenglet
  2. 84' - Verv. Antoine Griezmann door Óscar Mingueza
  3. 84' - Verv. Dakonam Djene door Koffi Akurugu
  4. 76' - Verv. Enes Ünal door José Juan Macías
  5. 75' - Verv. Martin Braithwaite door Nico Gonzalez
  6. 74' - Verv. Sergi Roberto door Pablo Gavi
  7. 63' - Verv. Emerson Royal door Sergiño Dest
  8. 62' - Geel - Memphis Depay
  9. 61' - Verv. Carles Aleña door David Timor
  10. 60' - Verv. Sandro Ramírez door Jaime Mata
  11. 46' - Verv. Juan Iglesias door Damián Suárez
  2'goalSergi Roberto1 - 0
  18'goalSandro Ramírez1 - 1
  30'goalMemphis Depay2 - 1

  In de Primera Division heeft Barcelona zonder te overtuigen in eigen huis gewonnen van Getafe. Zo haakt Barça zijn wagonnetje aan bij een groepje van clubs met 7 op 9.

  De start van Barcelona tegen Getafe was veelbelovend. Alba werd in het straatje gestuurd voor Depay en bediende op zijn beurt Sergi Roberto, die al na twee minuten de 1-0 tegen de touwen prikte.

   

  Erg lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong, want na een dik kwartier kwam Getafe opnieuw langszij. Ramirez combineerde prima met ex-Genk-speler Enes Ünal en zette de 1-1 op het scorebord. Dankzij een goal van Depay mocht Barça toch nog gaan rusten met een bonus.

   

  Na de pauze ging de thuisploeg op zoek naar de bevrijdende 3-1, maar die kwam er niet. Het was in tegendeel Getafe dat verschillende keren solliciteerde naar een doelpunt. Zover kwam het evenwel niet, al bleef het voor Barcelona wel bibberen tot het slot.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  2. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Jordi Alba (FC Barcelona) stond buitenspel. tweede helft, minuut 95.
  3. Stefan Mitrovic (Getafe CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Frenkie de Jong (FC Barcelona). tweede helft, minuut 94.
  4. Sergio Busquets (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mathías Olivera (Getafe CF). tweede helft, minuut 93.
  5. Clément Lenglet (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op José Juan Macías (Getafe CF). tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. José Juan Macías (Getafe CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ronald Araújo (FC Barcelona). tweede helft, minuut 90.
  8. Nico Gonzalez (FC Barcelona) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 89.
  9. Jaime Mata (Getafe CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Clément Lenglet (FC Barcelona). tweede helft, minuut 89.
  10. Gele kaart voor Clément Lenglet van FC Barcelona tijdens tweede helft, minuut 87
  11. Vrije trap voor Getafe CF. Clément Lenglet (FC Barcelona) hield José Juan Macías vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 86.
  12. Memphis Depay (FC Barcelona) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 85.
  13. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij FC Barcelona, Óscar Mingueza erin, Antoine Griezmann eruit
  14. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Getafe CF, Koffi Akurugu erin, Dakonam Djene eruit
  15. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Sergio Busquets (FC Barcelona) stond buitenspel. tweede helft, minuut 83.
  16. De ref grijpt in: Dakonam Djene (Getafe CF) deelde een duw uit. tweede helft, minuut 82.
  17. Dakonam Djene (Getafe CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Pablo Gavi (FC Barcelona). tweede helft, minuut 81.
  18. David Timor (Getafe CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Frenkie de Jong (FC Barcelona). tweede helft, minuut 80.
  19. Nico Gonzalez (FC Barcelona) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mauro Arambarri (Getafe CF). tweede helft, minuut 79.
  20. De ref fluit voor een fout, Pablo Gavi (FC Barcelona) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 77.