1. 88' - Verv. Andrés Guardado door William Carvalho
    2. 90+3' - Geel - Claudio Bravo
    LaLiga EA Sports - speeldag 32 - 24/04/21 - 21:01

In de Primera Division heeft Real Madrid dure punten laten liggen in de titelstrijd. De Koninklijke, met Thibaut Courtois in doel en de heroptredende Eden Hazard als invaller, kon op eigen veld geen afstand nemen van Betis.

De weergoden zorgden voor een druilerige avond in Madrid en ook de voetbalgoden waren de wedstrijd tussen Real Madrid en Betis niet gunstig gezind.

In een erg matige 1e helft grossierden beide teams in slordigheden, Betis was aanvankelijk ook de gretigste ploeg. Een ongeïnspireerd Real Madrid werd pas halfweg de 1e periode wat dreigende, al was de beste mogelijkheid wel voor de bezoekers. Canales kreeg zijn schot niet binnen de palen.

Na de koffie tekende Rodrygo eerder per ongeluk voor de grootste kans van de wedstrijd. Een voorzet van de Braziliaan waaide via de vingers van Betis-keeper Bravo op de lat. Aan de overkant hield Courtois zijn team recht oog in oog met Iglesias.

Toch maar Eden Hazard dan, die bij zijn rentree nog een kwartier kreeg om zich te tonen. Maar ook de Rode Duivel bleek niet over superkrachten te beschikken, Betis hield makkelijk vast aan een puntje.

Voor Real Madrid is de puntendeling een slechte zaak in de titelstrijd. Leider Atletico kan zondag 5 punten uitlopen en ook Barcelona kan bij winst op Villarreal over de Koninklijke wippen.

Eden Hazard kreeg een kwartiertje:

Thibaut Courtois hield zijn netten schoon:

90+5'

Het laatste fluitsignaal weerklinkt. Na een matige prestatie moet Real Madrid vrede nemen met een punt tegen Betis en dat is geen goed resultaat met het oog op de titel. Vanuit Belgisch oogpunt wel twee lichtpuntjes: Thibaut Courtois hield de nul en Eden Hazard maakte zijn rentree.

90+3'
    Loren Morón (Real Betis) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Álvaro Odriozola (Real Madrid).
    90+3'
    Emerson Royal (Real Betis) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marcelo (Real Madrid).
    90+3'
    Real Betis
    90+2'
    Éder Militão (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Loren Morón (Real Betis).
    90+2'
    Álvaro Odriozola (Real Madrid) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+1'

90'
    Real Betis krijgt een vrije trap. Marcelo (Real Madrid) haalde een tegenstander onderuit.
    90'
    Éder Militão (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    90'

Er komen drie minuten extra tijd bij, maar voorlopig wijst niets erop dat Real Madrid daarin nog de volle buit uit het vuur gaat slepen.

88'
    Antonio Blanco (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Juan Miranda (Real Betis).
    87'
    Nacho (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Juanmi (Real Betis).
    86'
    Vinícius Júnior (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Guido Rodríguez (Real Betis).
    85'

Hazard vergeet te trappen

Eden Hazard laat zich opmerken in het centrum met een goeie actie. De Rode Duivel heeft tijd en ruimte om te schieten, maar kiest ervoor om Vinicius te bedienen. Die loopt zich vervolgens vast op zijn verdediger.

85'
    Marcelo (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    84'
    Aitor Ruibal (Real Betis) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marcelo (Real Madrid).