• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Atletico knoopt in Granada opnieuw aan met de overwinning

  1. 43' - Geel - Saúl
  2. 39' - Geel - Luis Suárez
  1. 90+1' - Geel - Yannick Carrasco
  2. 89' - Geel - Koke
  3. 79' - Verv. Dimitri Foulquier door Domingos Quina
  4. 79' - Verv. Darwin Machis door Alberto Soro
  5. 77' - Geel - Stefan Savic
  6. 75' - Doelpunt - Ángel Correa (1 - 2)
  7. 69' - Verv. Kenedy door Antonio Puertas
  8. 69' - Verv. Ángel Montoro door Maxime Gonalons
  9. 66' - Doelpunt - Yangel Herrera (1 - 1)
  10. 63' - Doelpunt - Marcos Llorente (0 - 1)
  11. 58' - Verv. Yan Eteki door Yangel Herrera

  In de Primera Division heeft leider Atletico Madrid de volle buit gepakt op het veld van Granada. Met Yannick Carrasco in de basis won Atletico met 1-2.

  Het was wat puzzelen in Granada voor Atletico-coach Diego Simeone, die nog altijd enkele spelers moet missen door het coronavirus. Yannick Carrasco is wel al verlost van het virus en speelde de hele wedstrijd, die pas in de tweede helft openbrak.

   

  Llorente zette de bezoekers verdiend op voorsprong, maar de 0-1 stond niet lang op het bord. Na een corner tekende Herrera voor de gelijkmaker.

   

  In het slotkwartier sleepte Atletico toch nog de driepunter uit het vuur. Correa zorgde met een tikkeltje meeval voor de 1-2. Carrasco en co spoelen het zure gelijkspel tegen Celta Vigo dus door met een overwinning, de 7e zege in de laatste 8 duels voor Atletico.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Maxime Gonalons (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Koke (Atlético Madrid). tweede helft, minuut 93.
  3. Ángel Correa (Atlético Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jesús Vallejo (Granada CF). tweede helft, minuut 92.
  4. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  5. Gele kaart voor Yannick Carrasco van Atlético Madrid tijdens tweede helft, minuut 91
  6. Granada CF krijgt een vrije trap. Yannick Carrasco (Atlético Madrid) haalde Carlos Neva onderuit. tweede helft, minuut 90.
  7. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Luis Suárez (Atlético Madrid) stond buitenspel. tweede helft, minuut 90.
  8. Gele kaart voor Koke van Atlético Madrid tijdens tweede helft, minuut 89
  9. German Sanchez (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Stefan Savic (Atlético Madrid). tweede helft, minuut 88.
  10. Šime Vrsaljko (Atlético Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Domingos Quina (Granada CF). tweede helft, minuut 87.
  11. Mario Hermoso (Atlético Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Antonio Puertas (Granada CF). tweede helft, minuut 87.
  12. Jesús Vallejo (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Luis Suárez (Atlético Madrid). tweede helft, minuut 83.
  13. Alberto Soro neemt de hoekschop voor Granada CF. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 83.
  14. De ref fluit voor een fout, Koke (Atlético Madrid) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 82.
  15. Marcos Llorente (Atlético Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Maxime Gonalons (Granada CF). tweede helft, minuut 80.
  16. tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Granada CF, Domingos Quina erin, Dimitri Foulquier eruit
  17. tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Granada CF, Alberto Soro erin, Darwin Machis eruit
  18. Gele kaart voor Stefan Savic van Atlético Madrid tijdens tweede helft, minuut 77
  19. Stefan Savic (Atlético Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jorge Molina (Granada CF). tweede helft, minuut 77.
  20. Darwin Machis (Granada CF) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mario Hermoso (Atlético Madrid). tweede helft, minuut 76.