Ga naar de inhoud

Inspiratieloos Real Madrid raakt ook met Hazard niet voorbij Osasuna

CA Osasuna
einde
0-0
Real Madrid
  1. 66' - Verv. Marco Asensio door Federico Valverde
  2. 77' - Verv. Rubén García door Jony
  LaLiga EA Sports - speeldag 18 - 09/01/21 - 21:00
  timeiconplayerhomeTimehomeIconhomePlayerscoreawayPlayerawayIconawayTime

  Real Madrid heeft dure punten laten liggen op het veld van Osasuna, de voorlaatste in de stand. Ook Eden Hazard, die voor het eerst sinds november in de basis stond, kon niets forceren. Atletico blijft zo met 3 wedstrijden minder gespeeld aan de leiding staan.

  Eden Hazard kan weer glimlachen in 2021, want voor het eerst sinds november is de Rode Duivel blessurevrij. Zinedine Zidane twijfelde dan ook niet om zijn beste voorhoede tussen de lijnen te gooien: Hazard, Benzema en Asensio.

   

  Op papier oogt het mooi, maar op het licht besneeuwde veld van Osasuna leverde het minder vuurwerk op. Hazard toonde zich wel bedrijvig, maar twijfelde bij zijn beste mogelijkheid tussen een voorzet en een schot. Uiteindelijk schoot Real in de eerste 45 minuten zelfs niet op doel.

   

  De tweede helft leek beterschap te brengen met een schot van Asensio, maar meer kreeg Real niet klaar. Ook Hazard was na de pauze weggedeemsterd. Zidane probeerde met Fede Valverde de aanvalsmachine aan te zwengelen, maar zijn ingrepen hadden geen succes. 

   

  Hazard werd uiteindelijk na 75 minuten gewisseld, zonder doelpoging en zonder kansen te hebben gecreëerd. Ook vervangers Isco en Mariano konden de ban niet meer breken. Een doelpunt van Benzema werd nog afgekeurd voor buitenspel. 

   

  Atletico kan zo in zijn vuistje lachen, want met nog 3 inhaalwedstrijden voor de boeg heeft het nog altijd één puntje voorsprong op Real Madrid.

  Dit was misschien de knapste actie van Hazard:

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde. Real Madrid is niet voorbij Osasuna geraakt. Een 0-0-gelijkspel is een goede weergave voor de ondermaatse prestaties van Real. .
  2. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  3. tweede helft, minuut 94. De poppetjes gaan nog even aan het dansen omdat Casemiro te opzichtig gaat liggen in het strafschopgebied. Hij krijgt niets van de scheidsrechter. .
  4. tweede helft, minuut 92.
  5. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  6. Ferland Mendy (Real Madrid) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
  7. tweede helft, minuut 90. Alweer afgekeurd. Karim Benzema ziet weer een doelpunt door de neus geboord, want opnieuw vergeet hij op de buitenspelval te letten. De Franse spits loopt net te veel vooruit. .
  8. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Karim Benzema (Real Madrid) stond buitenspel. tweede helft, minuut 89.
  9. tweede helft, minuut 88. Real Madrid heeft een slotoffensief nodig, maar het komt er niet echt uit. Kroos probeert een nieuwe aanval te lanceren. .
  10. tweede helft, minuut 87. Osasuna probeert. Thibaut Courtois heeft nog niet al te veel werk gehad, maar ziet nu toch nog eens een bal in zijn richting komen. Invaller Budimir probeert, zonder succes. .
  11. Jony (CA Osasuna) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 86.
  12. Ante Budimir (CA Osasuna) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 86.
  13. Sergio Ramos (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ante Budimir (CA Osasuna). tweede helft, minuut 84.
  14. tweede helft, minuut 83. Mariano is wel goed ingevallen bij Real Madrid. Hij kan controleren in het strafschopgebied, maar krijgt meteen twee blokken aan zijn been. Zo is het moeilijk om nog op doel te besluiten. .
  15. tweede helft, minuut 82. Lucas Vazquez kan de bal nog net tegenhouden aan de hoekschopvlag en lijkt zo een kans te kunnen afdwingen. Tot Ramos een voorzet kan trappen... in de voeten van Aridane. .
  16. Statistiekje. Osasuna heeft al 5 keer geschoten richting doel, Real Madrid nog maar 7 keer. De Koninklijke domineert in balbezit, maar niet in doelpogingen. . tweede helft, minuut 80.
  17. Ante Budimir (CA Osasuna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Casemiro (Real Madrid). tweede helft, minuut 80.
  18. tweede helft, minuut 78. Real Madrid kon even dreigen in het begin van de tweede helft, maar is nu letterlijk en figuurlijk ondergesneeuwd. Het heeft nog een kwartier om iets klaar te spelen in Pamplona. .
  19. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij CA Osasuna, Jony erin, Rubén García eruit
  20. Karim Benzema (Real Madrid) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 77.