Hazard viert terugkeer bij Real, dat duur puntenverlies lijdt tegen Elche

  1. 21' - Geel - Sergio Ramos
  2. 20' - Doelpunt - Luka Modric (0 - 1)
  1. 87' - Verv. Lucas Boyé door Guido Carrillo
  2. 87' - Verv. Marco Asensio door Vinícius Júnior
  3. 78' - Verv. Toni Kroos door Federico Valverde
  4. 77' - Verv. Lucas Vázquez door Eden Hazard
  5. 74' - Verv. Emiliano Rigoni door Josan Ferrández
  6. 74' - Verv. Victor door Tete Morente
  7. 73' - Geel - Gonzalo Verdú
  8. 72' - Geel - Toni Kroos
  9. 66' - Geel - Dani Carvajal
  10. 60' - Geel - Casemiro
  11. 52' - Doelpunt strafschop - Fidel (1 - 1)
  20'goalLuka Modric0 - 1
  52'penalty goal Fidel1 - 1

  In de 100ste Real-wedstrijd van Thibaut Courtois heeft de Koninklijke 2 dure punten laten liggen. Op het veld van Elche kwamen de bezoekers niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Ondanks het puntenverlies was er ook goed nieuws voor Zinedine Zidane. Eden Hazard speelde voor het eerst opnieuw mee sinds eind november.

  Voor aanvang van de wedstrijd was er alleen maar positief nieuws te melden voor de Belgen bij Real. Terwijl Courtois zijn 100ste wedstrijd speelde voor de Koninklijke, mocht Hazard zich opmaken voor een invalbeurt tegen Elche.

   

  Real wilde zijn goede vorm doortrekken en nam Elche meteen in een wurggreep. Op het kwartier kwamen de bezoekers dan ook een 1e keer dicht bij de 0-1, maar Marcelo trof de onderkant van de lat.

   

  Niet veel later was het dan toch raak voor Real. Asensio deed het doelhout een 2e keer beven, waarna Modric het openingsdoelpunt simpel tegen de touwen kopte.

   

  Jubilaris Courtois beleefde een rustige avond, maar kort na de rust moest onze landgenoot zich toch gewonnen geven. Na een strafschopfout van Carvajal maakte Fidel er vanaf de stip 1-1 van.

   

  Real schroefde het tempo op, maar zelfs een invalbeurt van de terugkerende Hazard bracht geen zoden aan de dijk. Integendeel zelfs, want het was Elche die nog het dichtste bij de overwinning kwam. In de blessuretijd ranselde Courtois een knappe vrije trap nog uit zijn doel.

   

  Duur puntenverlies voor Real, dat zo stadsrivaal Atletico 2 punten ziet uitlopen in de stand.

  Courtois hield de 1-1 op het bord met een knappe redding:

  Het openingsdoelpunt van Modric:

  Fase per fase

  1. einde, 23 uur 16. EINDE. Elche en Real houden het op een 1-1-gelijkspel. In de blessuretijd was er nog een goede Courtois nodig om erger te voorkomen voor De Koninklijke. Eden Hazard vierde zijn terugkeer en speelde 10 minuten mee. .
  2. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  3. tweede helft, minuut 88. Hazard schampt de bal met het hoofd. Vinicius brengt de bal na een vlotte combinatie voor en vindt net niet het hoofd van Hazard. Wat een binnenkomer was dat geweest! .
  4. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Elche CF, Guido Carrillo erin, Lucas Boyé eruit
  5. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Real Madrid, Vinícius Júnior erin, Marco Asensio eruit
  6. tweede helft, minuut 85. Real lijkt begonnen aan zijn slotoffensief. Asensio komt naar binnen en probeert het dan vanop afstand. Zijn schot wordt simpel afgeblokt door de Elche-defensie. .
  7. tweede helft, minuut 83.
  8. tweede helft, minuut 82. Wat kan Hazard? Het blijft voorlopig wachten op de eerste echte actie van Hazard. De Belg valt natuurlijk ook niet op het makkelijkste moment in. .
  9. tweede helft, minuut 80. Nog 10 minuten te spelen en het staat nog steeds 1-1 tussen Elche en Real Madrid. Grist de laagvlieger een onverhoopt punt mee? .
  10. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Real Madrid, Federico Valverde erin, Toni Kroos eruit
  11. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Real Madrid, Eden Hazard erin, Lucas Vázquez eruit
  12. tweede helft, minuut 77. Daar is Hazard! Daar is de langverwacht terugkeer van Eden Hazard! Kan de Belg Real nog aan de 3 punten helpen? .
  13. tweede helft, minuut 75. De tijd begint nu toch stilaan te dringen voor De Koninklijke. Kroos probeert Lucas Vazquez te bereiken, maar geeft iets te veel kracht mee aan zijn pass.  .
  14. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Elche CF, Josan Ferrández erin, Emiliano Rigoni eruit
  15. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Elche CF, Tete Morente erin, Victor eruit
  16. Gele kaart voor Gonzalo Verdú van Elche CF tijdens tweede helft, minuut 73
  17. Gele kaart voor Toni Kroos van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 72
  18. tweede helft, minuut 71. Ramos op Badia. Na mistasten in de Elche-defensie kan Ramos zijn punt nog tegen de bal zetten. Opnieuw is Badia er als de kippen bij om redding te brengen. .
  19. tweede helft, minuut 71. Daar is Real dan toch nog eens! Carvajal probeert het met een harde knal, maar Badia pakt uit met een knappe redding. Houdt Elche stand? .