• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Benzema is de matchwinnaar bij Real met goal en 2 assists

  1. 43' - Geel - Arbilla
  2. 28' - Doelpunt - Kike García (1 - 2)
  3. 13' - Doelpunt - Luka Modric (0 - 2)
  4. 6' - Doelpunt - Karim Benzema (0 - 1)
  1. 90+2' - Doelpunt - Lucas Vázquez (1 - 3)
  2. 83' - Verv. Kike García door Unai Arieta
  3. 82' - Verv. Papakouli Diop door Sergio Álvaraz
  4. 72' - Verv. Rodrygo door Marco Asensio
  5. 72' - Verv. Luka Modric door Federico Valverde
  6. 72' - Verv. Takashi Inui door Pedro León

  Real Madrid heeft zich niet in de luren laten leggen door Eibar. Na een wervelend begin leken Courtois en co een zorgeloze avond tegemoet te gaan. Maar Eibar bood nog vrij veel weerwerk.

  Droomstart Real, Courtois kansloos tegen pegel

  Voor Hazard kwam de match tegen het verraderlijke Eibar nog te vroeg. De Basken waren ongeslagen in hun laatste 5 matchen, maar werden tegen Real al in het openingskwartier naar huis gespeeld.

   

  Benzema opende na amper 5 minuten de score: de Fransman nam een heerlijke pass van Rodrygo aan met rechts, liet de bal botsen en trapte binnen met zijn linker.

   

  Enkele minuten later was Benzema daar opnieuw. Na een knappe beweging in de zestien legde hij terug op Modric. Die nagelde de bal in één tijd onder de lat binnen.

   

  Benzema (alweer hij) vergat daarna wel de 0-3 binnen te koppen. De goal viel aan de overkant: Courtois maakte geen schijn van kans tegen een pegel van Kike Garcia.

   

  Rodrygo miste na de rust nog de kans op de 1-3. In de slotseconden van de extra tijd was het wel raak. Vazquez verzilverde een assist van man van de match Benzema.

   

  Real klimt dankzij deze zege weer op gelijke hoogte van Atletico, maar heeft wel 2 matchen meer gespeeld. 

  Bekijk de openingsgoal van Benzema

  Modric verdubbelt de voorsprong

  De aansluitingstreffer van Eibar

  Vazquez legt de eindstand vast

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 93 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 92. Dan toch nog 1-3. Benzema steekt diep naar Vazquez, die de 1-3-eindstand op het bord zet.  .
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Lucas Vázquez van Real Madrid. 1, 3.
  4. tweede helft, minuut 90. Alarmfase rood bij Real! De doorgebroken Bigas krijgt plots een zee van ruimte en stormt op Courtois af. Maar Ramos pakt net op tijd uit met een tackle. .
  5. tweede helft, minuut 86. Een hoge Baskische voorzet vliegt recht in de handen van Courtois.  .
  6. tweede helft, minuut 85. Nog 5 minuten tot het einde van de wedstrijd. Kunnen de Madrilenen nog eens uitbreken? Of beperken ze zich tot controleren? .
  7. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij SD Eibar, Unai Arieta erin, Kike García eruit
  8. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij SD Eibar, Sergio Álvaraz erin, Papakouli Diop eruit
  9. tweede helft, minuut 82. Real kan Eibar niet wegjagen van de eigen speelhelft. Ramos haalt een scherpe voorzet weg, Courtois is op zijn hoede. .
  10. tweede helft, minuut 78. In de zestien kopt Muto de bal tegen de elleboog van Ramos. Is het een natuurlijke houding of niet? De VAR beslist dat het een natuurlijke houding is, dus geen strafschop voor Eibar. .
  11. tweede helft, minuut 76. Beide teams snijden het slotkwartier aan met aanvallende intenties. 2-2 of 1-3? Het kan nog alle kanten op. .
  12. tweede helft, minuut 74. Invaller Asensio wil meteen zijn waarde bewijzen en schaart zich achter een vrije trap. Een geweldige knal, maar de bal verdwijnt langs de verkeerde kant van de paal. .
  13. tweede helft, minuut 73. Broer van wielrenner Sanchez. Ook bij Eibar zijn ze aan wisselen toe. Pedro Leon Sanchez, de broer van Astana-renner Luis Leon Sanchez, mag de boel nog proberen te forceren. .
  14. tweede helft, minuut 73. Zidane haalt doelpuntenmaker Modric en assistman Rodrygo naar de kant. Valverde en Asensio mogen in hun plaats opdraven. .
  15. tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Real Madrid, Marco Asensio erin, Rodrygo eruit
  16. tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Real Madrid, Federico Valverde erin, Luka Modric eruit
  17. tweede helft, minuut 72. Vervanging bij SD Eibar, Pedro León erin, Takashi Inui eruit
  18. tweede helft, minuut 71. Bijna staat het 2-2! Een schouderbal van Muto verdwijnt net over doel. Eibar geeft zich nog niet gewonnen. .
  19. tweede helft, minuut 70. Casemiro lanceert Benzema, maar de pass is een tikkeltje te haard. Doelman Dmitrovic vangt gemakkelijk op. .