Hij kan het nog! Hazard scoort zijn eerste (pracht)goal in meer dan een jaar

  1. 45' - Doelpunt - Karim Benzema (2 - 0)
  2. 40' - Doelpunt - Eden Hazard (1 - 0)
  1. 90' - Doelpunt - Karim Benzema (4 - 1)
  2. 88' - Geel - Sandro Ramírez
  3. 84' - Verv. Luisinho door Gastón Silva
  4. 79' - Geel - Dimitris Siovas
  5. 74' - Doelpunt - David Ferreiro (3 - 1)
  6. 69' - Verv. Casemiro door Toni Kroos
  7. 61' - Verv. Marco Asensio door Rodrygo
  8. 61' - Verv. Federico Valverde door Isco
  9. 60' - Verv. Eden Hazard door Vinícius Júnior
  10. 57' - Verv. Borja García door Eugeni Valderrama
  11. 57' - Verv. Kelechi Nwakali door Sandro Ramírez
  12. 54' - Doelpunt - Federico Valverde (3 - 0)
  13. 52' - Verv. Lucas Vázquez door Ferland Mendy

  Real Madrid heeft Huesca met 4-1 opgerold en komt weer aan de leiding in de Primera Division. Eden Hazard kreeg zijn eerste basisplaats sinds zijn blessure en opende het feest kort voor de rust met een schitterend doelpunt. Het leverde hem meteen ook de titel van Man van de Match op.

  Na zijn korte invalbeurt in de Champions League tegen Mönchengladbach hoefden we niet lang te wachten op de eerste basisplaats van Eden Hazard. Zidane dropte onze landgenoot namelijk meteen in de basis.

   

  Real wilde een 3e thuisnederlaag op een rij koste wat kost vermijden, maar toch was het Huesca dat het best aan de partij begon. De promovendus voetbalde met lef en scoorde zelfs. Jammer genoeg voor de bezoekers werd de lob van Mir terecht afgekeurd wegens buitenspel.

   

  De Koninklijke speelde te slordig en was amper gevaarlijk. Tot Hazard kort voor de rust even wat ruimte kreeg en de bal met zijn linker staalhard in de hoek poeierde. Voor de kapitein van de Rode Duivels was het zijn eerste goal in 392 dagen.

   

  Niet veel later stond ook de 2-0 op het bord. Benzema controleerde de bal knap met de borst en twijfelde niet.  Een matig Real trok met een dubbele voorsprong de kleedkamer in.

  Motor van Real slaat aan na de rust, Hazard man van de match

  Ondanks de voorsprong kwam Real gretiger uit de kleedkamer en Valverde schonk de thuisploeg met een knappe overhoekse knal al snel een geruststellende voorsprong.

   

  Het geloof bij Huesca daalde zienderogen, maar de bezoekers konden wel nog milderen via Ferreiro. Meer dan een eerredder was het niet, want met z'n tweede van de avond zette Benzema nog de kers op de taart.

   

  Een mooie voetnoot: na afloop van de wedstrijd werd Hazard verkozen tot man van de match. Een deugddoende namiddag na een lange lijdensweg voor hem in de Spaanse hoofdstad.

  Hazard scoort zijn eerste doelpunt in meer dan een jaar:

  Een boodschap voor de fans

  De 3-0 van Valverde:

  Fase per fase

  1. einde, 15 uur 51. EINDE. Real Madrid wint met 4-1 van Huesca en neemt de koppositie opnieuw over in La Liga. Eden Hazard bekroonde zijn eerste basisplaats met een prachtdoelpunt. Onze landgenoot werd ook verkozen tot man van de match. .
  2. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Karim Benzema van Real Madrid. 4, 1.
  4. tweede helft, minuut 90. Daar is dan toch de 4-1. Benzema zorgt dan toch nog voor de kers op de taart met zijn tweede van de middag. Rodrygo bewaart het overzicht en legt de bal met het hoofd terug op de Franse spits. Real neemt de koppositie opnieuw over. .
  5. Gele kaart voor Sandro Ramírez van SD Huesca tijdens tweede helft, minuut 88
  6. tweede helft, minuut 85. Een moeilijke hoge bal wordt door Sergio Ramos bijzonder knap uit de lucht gehaald. De Spaanse verdediger is niet alleen bikkelhard in het duel, maar etaleert bij momenten ook zijn technische klasse. .
  7. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij SD Huesca, Gastón Silva erin, Luisinho eruit
  8. tweede helft, minuut 82. Real Madrid lijkt de voet wat van het gaspedaal te halen, waardoor Huesca opnieuw wat komt opzettten. Zorgen de bezoekers nog voor een verrassing? .
  9. tweede helft, minuut 80. Mendy gaat op avontuur en neemt de volledige rechterflank voor zijn rekening. De voorzet van de Franse verdediger wordt vervolgens simpel afgeblokt. Toch een knappe inspanning van de invaller. .
  10. Gele kaart voor Dimitris Siovas van SD Huesca tijdens tweede helft, minuut 79
  11. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 74 door David Ferreiro van SD Huesca. 3, 1.
  12. tweede helft, minuut 74. David Ferreiro mildert! Huesca komt nog eens in de buurt van Courtois en het is meteen raak. Rafa Mir schotelt Ferreiro met een perfecte voorzet de 3-1 voor en die twijfelt niet. Een frustrerend tegendoelpunt voor Courtois. .
  13. tweede helft, minuut 72. Vinicius en Benzema blijven elkaar maar zoeken. De jonge Braziliaan probeert de spits alleen voor doel te zetten, maar zijn pass is net niet nauwkeurig genoeg. Real blijft de forcing voeren. .
  14. tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Real Madrid, Toni Kroos erin, Casemiro eruit
  15. tweede helft, minuut 68. Real lijkt nu volledig op toerental te komen en creëert kans na kans. Huesca lijkt zich neer te leggen bij een simpele nederlaag. .
  16. tweede helft, minuut 62. Benzema bijna met z'n tweede. Vinicius gaat de hele linkerflank af en ziet dan Benzema vrijstaan in de box. De Fransman schiet de bal via een botsend schot over, maar het mag duidelijk zijn dat er geen dispuut meer is tussen beide heren. .