Carrasco valt in tegen Betis, maar valt wat later geblesseerd uit

  1. 41' - Geel - Luis Suárez
  1. 90+1' - Doelpunt - Luis Suárez (2 - 0)
  2. 84' - Verv. Yannick Carrasco door Vitolo
  3. 80' - Verv. Guido Rodríguez door Víctor Ruiz
  4. 80' - Verv. Antonio Sanabria door Borja Iglesias
  5. 77' - Verv. Mario Hermoso door Renan Lodi
  6. 74' - Rood - Martín Montoya
  7. 65' - Verv. Tello door Joaquín
  8. 65' - Verv. William Carvalho door Loren Morón
  9. 57' - Verv. Ángel Correa door João Félix
  10. 50' - Geel - Koke
  11. 46' - Doelpunt - Marcos Llorente (1 - 0)
  46'goalMarcos Llorente1 - 0
  90+1'goalLuis Suárez2 - 0

  Atlético Madrid heeft de drie punten thuisgehouden tegen Real Betis. Yannick Carrasco viel bij de thuisploeg in aan de rust, maar blesseerde zich tien minuten voor tijd aan de hamstrings en kon de wedstrijd niet uitspelen.

  Carrasco valt in bij de rust...

  Met Real Betis ontving Atlético zaterdagavond een middenmoter in La Liga. In een gelijkopgaande eerste helft lieten beide ploegen het uit om een doelpunt te maken. Atlético-coach Simeone bracht bij de rust dan maar Yannick Carrasco in om mee het verschil te maken.

   

  De inbreng van Carrasco leek geluk te brengen want meteen na de pauze opende Llorente de score: 1-0. In minuut 72 mocht Carrasco alleen op doel afstormen maar een foutieve ingreep van Montoya voorkwam erger voor Betis. Weg doelkans, maar wel rood voor Montoya.

  ...maar valt tien minuten voor tijd weer uit

  Tegen 10 man kon Atlético de wedstrijd uitcontroleren, al kreeg het tien minuten voor tijd wel nog een opdoffer te verwerken toen Carrasco alweer terug van het veld moest met een blessure. De winger greep naar de hamstrings na een sprintje.


  In de extra tijd kon Luis Suarez alsnog de zege veilig stellen met zijn vierde treffer van het seizoen. De Urugayaan scoorde na een knappe combinatie. Atlético pakt zo de drie punten en blijft netjes bovenaan in de stand kamperen.

  Bekijk het doelpunt van Suarez:

  Fase per fase