• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: “El Capitan” Ramos bevrijdt zijn troepen in de Spaanse titelstrijd

  1. 45+4' - Geel - Luka Modric
  2. 33' - Verv. Raphaël Varane door Eder Militao
  3. 27' - Geel - Sergio Ramos
  4. 15' - Geel - Dani Carvajal
  5. 1' - Geel - David Timor
  1. 90+4' - Geel - Mariano Díaz
  2. 90+2' - Verv. Karim Benzema door Mariano Díaz
  3. 84' - Verv. David Timor door Faycal Fajr
  4. 84' - Verv. Mauro Arambarri door Ángel
  5. 83' - Geel - Mauro Arambarri
  6. 79' - Doelpunt strafschop - Sergio Ramos (1 - 0)
  7. 75' - Verv. Damián Suárez door Jason
  8. 75' - Verv. Jaime Mata door Jorge Molina
  9. 72' - Geel - Jaime Mata
  10. 69' - Verv. Marc Cucurella door Hugo Duro
  11. 64' - Verv. Isco door Rodrygo
  12. 63' - Verv. Vinícius Júnior door Marco Asensio
  13. 63' - Verv. Luka Modric door Federico Valverde
  14. 52' - Geel - Damián Suárez
  15. 47' - Geel - Eder Militao
  16. 47' - Geel - Allan Nyom
  79'Sergio Ramos1 - 0

  Real Madrid heeft de kloof met Barcelona vergroot tot 4 punten. Real speelde niet goed, maar won dankzij een late penaltygoal van Sergio Ramos. Tegen een stug Getafe had Real de creativiteit van Eden Hazard goed kunnen gebruiken, maar die was uit voorzorg uit de selectie gelaten.

  Real wist op voorhand dat de match tegen Getafe een strijdveld zou worden. De nummer 6 in La Liga heeft de reputatie altijd met het mes tussen de tanden te spelen. En dat gebeurde ook. Niet op een vuile manier, Real werd met hoge druk vastgezet en kwam bijna een halfuur met moeite over de middenlijn.

   

  Bijna kreeg Real dat mes zelfs in de ribben geduwd, maar Courtois bevestigde zijn grote vorm en tikte de afgeweken kopbal uit de benedenhoek. Net toen je als toeschouwer bijna in slaap dreigde te vallen van het ongevaarlijk rondspelen van de thuisploeg, kwam er dan toch een versnelling en diepgang. Mendy bediende Vinicius, maar ook doelman Soria redde schitterend. 

   

  Van een kampioenenniveau was er bij Real Madrid helemaal geen sprake. Heel veel spelers bleven onder hun niveau: Mendy, invaller Militao en Isco op kop. De inbreng van Asensio en Rodrygo gaf Real wel nieuwe vuurkracht. Waarschijnlijk ook omdat Getafe moe werd in het laatste kwartier.

   

  En dat wakkerde de killers bij Real Madrid aan om in actie te schieten. Een heel snelle en knappe combinatie leverde een penalty op. Een waarover weinig mensen zullen discussiëren. Carvajal werd gehaakt door Olivera (zie video). Sergio Ramos heeft al voor hetere vuren gestaan en gaf Getafe het genadeschot.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96. Laatste fluitsignaal. Sergio Ramos is de Man van de Match, want hij zorgde voor de beslissing in een bijzonder matige wedstrijd van Real Madrid. Real zal enkel onthouden dat het 4 punten voor staat op Barcelona. .
  2. Gele kaart voor Mariano Díaz van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 94
  3. tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Real Madrid, Mariano Díaz erin, Karim Benzema eruit
  4. tweede helft, minuut 91. Vier minuten extra. Er komen, onder meer door de drinkpauze en de wissels, vier minuten bij. Eerder weinig als je het ons vraagt. .
  5. tweede helft, minuut 90. Getafe heeft niet echt een reactie in huis. De bezoekers hebben natuurlijk veel gegeven in deze match en nu de 1-0 op het bord staat lukken de combinaties wel bij de thuisploeg. .
  6. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Getafe CF, Faycal Fajr erin, David Timor eruit
  7. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Getafe CF, Ángel erin, Mauro Arambarri eruit
  8. Gele kaart voor Mauro Arambarri van Getafe CF tijdens tweede helft, minuut 83
  9. tweede helft, minuut 80. El Capitan bevrijdt zijn troepen. Ramos heeft al voor hetere vuren gestaan en legt de penalty rustig in doel. Real heeft zijn voorsprong beet. Ramos viert zoals Ronaldo dat altijd deed. .