• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Weer een assist van Eden Hazard plus een werelddoelpunt van Benzema

  einde
  30
  1. 24' - Geel - José Luis Gayá
  1. 89' - Rood - Lee Kang-In
  2. 86' - Doelpunt - Karim Benzema (3 - 0)
  3. 84' - Geel - Hugo Guillamón
  4. 82' - Verv. Eden Hazard door Vinícius Júnior
  5. 76' - Verv. Rodrigo door Lee Kang-In
  6. 74' - Doelpunt - Marco Asensio (2 - 0)
  7. 74' - Verv. Federico Valverde door Marco Asensio
  8. 69' - Verv. Daniel Parejo door Francis Coquelin
  9. 69' - Verv. Carlos Soler door Denis Cheryshev
  10. 61' - Doelpunt - Karim Benzema (1 - 0)
  11. 60' - Verv. Maximiliano Gómez door Kevin Gameiro
  12. 59' - Verv. Ferrán Torres door Gonçalo Guedes
  61'Karim Benzema1 - 0
  74'Marco Asensio2 - 0
  86'Karim Benzema3 - 0

  Real Madrid presteert beter tegen topploegen dan tegen kleintjes. Na een zege zonder glans tegen Eibar (3-1) vorig weekend, trakteerde de Koninklijke het tv-publiek nu op een vermakelijke overwinning tegen Valencia in de competitie. Hoofdrolspelers waren Eden Hazard (assist), Karim Benzema (prachtgoal) en Marco Asensio (rentree van het jaar).

  VIDEO: Real Madrid - Valencia in Het Journaal

  vanaf 25'50"

  Cillessen de muur

  Voor de laatavondmatch tegen Valencia opteerde Real-coach Zinédine Zidane voor het aanvalsduo Benzema-Hazard. De twee vonden mekaar snel in het Di Stefano-stadion, maar bij Valencia stond een sterke Nederlander tussen de palen.

   

  Wat ze ook probeerden: Jasper Cillessen hield de 0 op het bord. Voor de rust pakte de voormalige reservedoelman van Barcelona 8 keer uit met een save, 3 keer op een poging van Hazard. Zijn 2e doelpunt in het shirt van Real Madrid laat nog even op zich wachten.

  VIDEO: Hazard stuit op een sterke Cillessen

  Benzema de killer

  Een nieuwe assist kwam er wel voor Eden Hazard. Na een een-tweecombinatie met Modric bediende hij Benzema op het uur: 1-0.

   

  Real was gelanceerd. In de eerste helft hadden de withemden geluk dat de videoscheidsrechter een buitenspelfase had gezien na een doelpunt van Valencia, na de rust lieten de bezoekers nog weinig van zich horen.

   

  Wie wel van zich liet horen, was Marco Asensio. Een zware knieblessure in de voorbereiding had hem bijna een jaar van het veld gehouden en in zijn allereerste minuut van het seizoen scoorde de Spanjaard met Nederlandse roots. In een klap was de miserie verleden tijd: 2-0.

   

  Terug naar Benzema, hij legde de eindstand vast met een prachtgoal. De Franse spits controleerde met rechts om dan in een keer een volley in de bovenhoek af te vuren met zijn linker, nota bene zijn mindere voet.

   

  Dankzij de 3-0-zege blijft Real in het spoor van koploper Barcelona. Team Messi leidt met 2 punten meer dan Team Hazard in Spanje.

  VIDEO: Het openingsdoelpunt en de assist van Hazard

  VIDEO: Asensio scoort in zijn allereerste minuut van het seizoen

  VIDEO: De prachtgoal van Benzema

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde: 3-0. Net voor middernacht fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. In de tweede helft heeft Real Madrid Valencia over de knie gelegd dankzij een assist van Hazard en 2 doelpunten van Benzema. In de stand nadert de koploper weer tot op 2 punten van koploper Barcelona. .
  2. +4 minuten. We zitten in de extra tijd. . tweede helft, minuut 92.
  3. tweede helft, minuut 90. De Zuid-Koreaan Lee trapt niet tegen de bal, maar wel tegen Sergio Ramos. De invaller mag al gaan douchen. .
  4. Rode kaart voor Lee Kang-In van Valencia CF tijdens tweede helft, minuut 89
  5. tweede helft, minuut 87. Benzema met zijn mindere voet: 3-0. Heeft Benzema net de eindstand op het bord getoverd? Met links, zijn mindere voet, knalt hij de bal heerlijk in de bovenhoek. Wat een volley, wat een goal! .
  6. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 86 door Karim Benzema van Real Madrid. 3, 0.
  7. Gele kaart voor Hugo Guillamón van Valencia CF tijdens tweede helft, minuut 84
  8. tweede helft, minuut 82. Hazard applaudisseert voor het afwezige publiek. Hazard ruimt plaats voor de Braziliaan Vinicius. Dat doet hij met gevoel voor humor. Publiek is er niet, maar hij bedankt de Real-supporters toch met een applausje. .
  9. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Real Madrid, Vinícius Júnior erin, Eden Hazard eruit