• home
 • video
 • pas verschenen

  Who else? Lionel Messi fleurt het debuut van T1 Quique Setien op

  einde
  10
  1. 12' - Geel - Darwin Machis
  1. 83' - Verv. Arturo Vidal door Arthur
  2. 79' - Verv. Ansu Fati door Carles Pérez
  3. 76' - Doelpunt - Lionel Messi (1 - 0)
  4. 72' - Verv. Yan Eteki door José Antonio Martínez
  5. 72' - Geel - Carlos Fernández
  6. 71' - Verv. Ivan Rakitic door Riqui Puig
  7. 69' - Geel 2 - German Sanchez
  8. 65' - Verv. Álvaro Vadillo door Antonio Puertas
  9. 59' - Geel - German Sanchez
  10. 56' - Verv. Ramon Azeez door Yangel Herrera
  76'Lionel Messi1 - 0

  Quique Setien is met een overwinning aan zijn ambtstermijn bij Barcelona begonnen. Tegen middenmoter Granada brak Lionel Messi een kwartiertje voor tijd de ban.

  76 minuten moest het publiek in Camp Nou wachten om recht te veren. Messi zette een combinatie op met Griezmann en Vidal. De Chileen vond met een hakje de rechtervoet van de Argentijn, die zo de rekening opende voor Barcelona onder Setien.

   

  De nieuwe trainer van Barcelona beloofde goed voetbal bij zijn presentatie eerder deze week. Zijn spelers wilden die belofte maar wat graag nakomen.

   

  De Catalanen namen de wedstrijd in handen, maar verder dan een groot percentage aan balbezit leverde dat niet op. Ansu Fati en Messi deelden enkele speldenprikjes uit. Echt imponeren deed Barcelona niet.

   

  Pas na de tweede gele kaart voor German Sanchez kon de thuisploeg het laken naar zich toe trekken. Onder impuls van Messi en de net ingevallen Riqui Puig joeg Barcelona het tempo de hoogte in.

   

  Dat resulteerde dus dankzij Messi in een driepunter voor de ploeg van Setien, die samen met Real Madrid aan de leiding gaat in La Liga.

  Bekijk het doelpunt van Lionel Messi:

  Fase per fase

  1. einde, 22 uur 53. Barcelona wint met hetkleinste verschil van Granada. Quique Setien kan op beide oren slapen vannacht. Barcelona won zijn debuutmatch met 1-0. De trainer mag Vidal, Griezmann en Messi bedanken, die met een geniale ingeving het verschil maakten in de wedstrijd. .
  2. tweede helft, minuut 88. Barcelona lijkt vrede te nemen met de 1-0 tussenstand. De thuisploeg tikt de bal rond.
  3. tweede helft, minuut 84. Riqui Puig maakt een goede indruk. De jonge middenvelder uit La Masia bedient Griezmann. De aanvaller twijfelt en schiet in het zijnet.
  4. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Barcelona, Arthur erin, Arturo Vidal eruit
  5. tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Barcelona, Carles Pérez erin, Ansu Fati eruit
  6. tweede helft, minuut 79. Daar is Messi weer. Busquets gaat aan de haal met de bal en levert in bij Messi. De topscorer van Barcelona twijfelt niet en test de reflexen van doelman Silva.
  7. tweede helft, minuut 76. Heerlijke goal van Lionel Messi! Na een goede tussenkomst van Riqui Puig zetten Messi, Griezmann en Vidal een combinatie op. Met een hakje valt de bal voor de rechtervoet van Messi. Hij duwt het leer heerlijk in doel.
  8. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 76 door Lionel Messi van Barcelona. 1, 0.
  9. tweede helft, minuut 74. Bijna profiteert Barcelona van het overwicht op het veld. Alba vindt Griezmann. De Fransman besluit in de handen van Silva.