• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Hazard krikt niveau flink op, ruime Madrileense zege

  einde
  04
  1. 29' - Doelpunt strafschop - Karim Benzema (0 - 3)
  2. 20' - Doelpunt strafschop - Sergio Ramos (0 - 2)
  3. 17' - Doelpunt - Karim Benzema (0 - 1)
  1. 81' - Verv. Papakouli Diop door Edu Expósito
  2. 81' - Verv. Lucas Vázquez door Brahim Díaz
  3. 81' - Verv. Kike García door Charles
  4. 72' - Verv. Eden Hazard door Vinícius Júnior
  5. 72' - Verv. Federico Valverde door Isco
  6. 65' - Verv. Fabián Orellana door Pedro León
  7. 62' - Doelpunt - Federico Valverde (0 - 4)
  17'Karim Benzema0 - 1
  20'Sergio Ramos0 - 2
  29'Karim Benzema0 - 3
  62'Federico Valverde0 - 4

  Real Madrid heeft Eibar vlotjes ingeblikt. De Madrileense doelpuntenmachine kwam na een kwartier op gang en klokte uiteindelijk af op 0-4. Eden Hazard liet zich gelden en er was ook goed nieuws voor Thibaut Courtois, die weer de nul hield. 

  De periode waarin Thibaut Courtois zowat wekelijks onder vuur lag, lijkt intussen al tot een vorig leven te behoren.

   

  Courtois incasseerde ook bij Eibar geen tegendoelpunt en is nu al meer dan 530 minuten ongeslagen, een betere prestatie dan voorganger Keylor Navas ooit gerealiseerd heeft. De laatste speler die Courtois kon vloeren is Lago Junior van Real Mallorca. Dat gebeurde op 19 oktober.

   

  Dat Courtois weer een clean sheet kon laten optekenen, was ook te danken aan een sterke collectieve prestatie. Met 3 goals in minder dan een kwartier mepte Real Madrid zijn tegenstander in het eerste halfuur al genadeloos tegen het canvas.

   

  Karim Benzema dikte zijn doelpuntenproductie in het Real-shirt nog wat aan, maar ook Eden Hazard droeg zijn steentje bij. De Rode Duivel flitste en lokte ook een strafschop uit, die werd omgezet door Sergio Ramos.

   

  Ook Benzema nam voor de pauze nog een penalty voor zijn rekening en na de rust koos Real voor zijn spaarmodus. Valverde trakteerde zichzelf nog op een eerste competitiedoelpunt in een rimpelloze avond voor Real.

  Zidane: "Hazard was in de eerste helft indrukwekkend"

  Trainer Zinedine Zidane was na de match lovend over Eden Hazard. "De eerste helft van Eden was indrukwekkend", reageerde de Fransman. "Ik ben tevreden. Het is steeds belangrijk om altijd voluit te spelen en alles te geven. Dat hebben we vandaag gedaan, in een stadion waar het altijd moeilijk is. De eerste helft is waarschijnlijk de beste sinds mijn terugkeer. De match in zijn geheel stemt me tevreden. Eden was in de eerste helft indrukwekkend. Het staat buiten kijf dat hij een belangrijke speler voor Real wordt."

  Hazard steelt de show:

  Bekijk de doelpunten:

  Fase per fase