• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Daar is hij dan! Hazard opent zijn rekening bij Real en geeft assist

  1. 45+1' - Doelpunt - Eden Hazard (2 - 0)
  2. 43' - Geel - Casemiro
  3. 34' - Verv. Toni Kroos door Luka Modric
  4. 6' - Verv. Ángel Montoro door Maxime Gonalons
  5. 2' - Doelpunt - Karim Benzema (1 - 0)
  1. 90+3' - Geel - James Rodríguez
  2. 90+2' - Doelpunt - James Rodríguez (4 - 2)
  3. 83' - Verv. Gareth Bale door James Rodríguez
  4. 82' - Geel - Antonio Puertas
  5. 77' - Doelpunt - Domingos Duarte (3 - 2)
  6. 74' - Geel - Domingos Duarte
  7. 73' - Geel - Yangel Herrera
  8. 70' - Verv. Eden Hazard door Isco
  9. 69' - Doelpunt strafschop - Darwin Machis (3 - 1)
  10. 68' - Geel - Alphonse Aréola
  11. 64' - Verv. Roberto Soldado door Carlos Fernández
  12. 61' - Doelpunt - Luka Modric (3 - 0)
  13. 56' - Geel - Roberto Soldado
  14. 54' - Geel - German Sanchez
  15. 54' - Geel - Dani Carvajal
  16. 51' - Verv. Ramon Azeez door Álvaro Vadillo

  Real Madrid heeft zijn leiderspositie in de Primera Division verstevigd. Dankzij onder meer een prachtige lob van Eden Hazard stuurde het de nummer 2, Granada, met lege handen naar huis. Voor Hazard was het z’n 1e doelpunt voor Real, eentje in stijl dus. Het werd 4-2.

  Hazard opent zijn Real-rekening met heerlijke lob

  Met Granada kreeg Real Madrid een gevaarlijke klant op bezoek. Uit was het nog ongeslagen en met 14 punten stond het op de 2e plek amper op één puntje van leider Madrid, dat de leiderspositie dus kon verliezen.

   

  Maar we waren nog geen 2 minuten ver en Granada mocht al achtervolgen. Gareth Bale schudde een prachtige assist, buitenkant links, uit z'n sloffen, Benzema tikte eenvoudig binnen: 1-0.

   

  Granada leek wel even bewusteloos en mocht tevreden zijn dat kansen van Carvajal en Valverde niet voorbij doelman Silva vlogen. Ook de VAR hielp de bezoekers een handje. Bale werd aangetikt in de zestien, maar kreeg geen strafschop. 

   

  De hele 1e helft zocht Eden Hazard zijn wonderbenen, maar pas met de rust in zicht zette hij zijn motor aan. En dat loonde, want met een prachtige lob opende hij zijn rekening bij Real. Ongetwijfeld een opluchting voor de nieuwe nummer 7.

  Ook assist voor Hazard, maar Real speelt nog met vuur

  Een kwartier ver in de 2e helft denderden de aanwezige supporters zowaar bijna van hun stoeltjes. Een kanonskogel van Modric vond de linkerwinkelhaak, de assist kwam van Hazard.

   

  Maar Granada legde zich niet neer bij de feiten. Het knokte zich terug in de wedstrijd en versierde een strafschop na een schlemielige actie van Real-doelman Aréola. Machis knalde binnen, een minuutje later kreeg Hazard zijn applauswissel, al werd zijn wissel overschaduwd door het tegendoelpunt.

   

  Dat leek een kantelmoment te worden in de wedstrijd, want een klein kwartier voor het einde was daar plots de aansluitingstreffer. Sergio Ramos miste aan de overkant nog een goeie kopkans, voor het doel van Aréola was het dan wel raak: 3-2. Bibberen voor Real.

   

  Maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Granada niet meer. Het was aan de overkant dat het nog eens raak was. Invaller James Rodriguez beloonde zijn korte, maar knappe invalbeurt met de 4-2. 

   

  3 punten voor Real Madrid, wat steviger op kop en Eden Hazard die vertrokken lijkt. Het was een mooi dagje voor de Koninklijke. Granada trekt met lege handen weer naar huis, maar mag toch tevreden zijn met de knappe inhaalrace. Het blijft (voorlopig) ook 2e in de stand.

  De overige doelpunten

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 94. EINDE! Real Madrid haalt opgelucht adem, het wint met 4-2. Hazard lijkt helemaal vertrokken met een goal en assist!
  3. Gele kaart voor James Rodríguez van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 93
  4. tweede helft, minuut 92. James beslist de wedstrijd: 4-2. Daar is de verlossing: James Rodriguez zet de 4-2 op het scorebord en beslist de wedstrijd helemaal. Korte, maar knappe invalbeurt van de Colombiaan.
  5. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door James Rodríguez van Real Madrid. 4, 2.
  6. tweede helft, minuut 90. We krijgen nog 3 minuten extra tijd.
  7. tweede helft, minuut 88. Real blijft ten aanval trekken. Benzema zoekt de linkerflank op, zet voor, vindt Isco, maar die kan zijn voet er niet tegen zetten.
  8. tweede helft, minuut 87. Ook Isco probeert het eens. De Spanjaard zit evenwel totaal niet in de wedstrijd, en dat zie je aan zijn schot. Te slap, Silva raapt op.
  9. tweede helft, minuut 86. Benzema laat het liggen! Het zit Real Madrid even niet mee. Odriozola bedient Benzema perfect voor doel, maar de Franse spits vergeet zowaar af te werken. Dit moest de verlossing zijn voor Real.
  10. tweede helft, minuut 84. Aréola, wat doe je nu? De Real-doelman is nog niet bekomen van zijn foutje daarnet en blijft in de mist gaan. Hij wil Odriozola aanspelen, maar trapt domweg buiten. Nog 6 minuten reguliere speeltijd!
  11. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Real Madrid, James Rodríguez erin, Gareth Bale eruit
  12. Gele kaart voor Antonio Puertas van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 82
  13. tweede helft, minuut 81. Oppassen, jongens! De Real-spelers bibberen op de benen, want Granada gelooft er weer vol in. Opnieuw moet Varane in actie komen om erger te voorkomen.
  14. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 77 door Domingos Duarte van Granada CF. 3, 2.
  15. tweede helft, minuut 77. Daar is de aansluitingstreffer: 3-2. Het hing in de lucht, en nu is de aansluitingstreffer een feit. Duarte verschalkt Aréola met z'n linker, het wordt nog even spannend!
  16. tweede helft, minuut 76. Varane redt op de lijn. Real Madrid krijgt het niet zomaar cadeau. Granada blijft knokken. Varane is maar net op tijd om de bal op de lijn in hoekschop te verlengen.
  17. tweede helft, minuut 75. Bijna Sergio Ramos. Granada-doelman Silva heeft weer wat werk. Een rake kopbal van Sergio Ramos zoeft richting de doelman, die er zijn hand nog tegen zet.
  18. Gele kaart voor Domingos Duarte van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 74
  19. Gele kaart voor Yangel Herrera van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 73