• home
 • video
 • pas verschenen

  Wat crisis? Waar crisis? Real klopt Sevilla en wordt zowaar coleider

  einde
  01
  1. 26' - Geel - Éver Banega
  2. 20' - Geel - Dani Carvajal
  1. 90' - Verv. Eden Hazard door Lucas Vázquez
  2. 81' - Verv. Daniel Carriço door Nolito
  3. 76' - Verv. James Rodríguez door Federico Valverde
  4. 70' - Verv. Jordán door Javier Hernández
  5. 64' - Doelpunt - Karim Benzema (0 - 1)
  6. 62' - Geel - Sergio Ramos
  7. 53' - Geel - Jordán
  8. 52' - Verv. Franco Vazquez door Oliver Torres
  64'Karim Benzema0 - 1

  Real Madrid heeft zijn rug kunnen rechten na de mentale tik die het kreeg van PSG. Sevilla kon het goeie van de voorbije weken niet bevestigen, waardoor Thibaut Courtois voor het eerst sinds lang nog eens een clean sheet kon vieren.

  Real Madrid was na de afgang in Parijs al dood en begraven door de buitenwereld, maar in Sevilla stonden ze op uit het graf. Sprankelend was het allemaal nog niet, maar Real speelde genoeg kansen bij elkaar om de zege te rechtvaardigen.

   

  Doelman Vaclik had duidelijk veel meer werk dan collega Courtois, onder meer op een poging van Hazard. Op de gekruiste kopbal van Benzema, na een ideale voorzet van Carvajal, had het sluitstuk van Sevilla dan weer geen verhaal.

   

  Het verweer van Sevilla, dat alleen leider kon worden, was povertjes. Chicharito dácht wel gelijk te maken, maar het was meteen duidelijk dat hij offside stond.

   

  Real Madrid deelt zo de leiding in de Primera Division met Bilbao. Concurrenten Atletico en Barcelona volgen op respectievelijk 1 en 4 punten. De zon schijnt weer iets feller op de kale knikker van Zidane.

  Benzema met een fraaie overhoekse kopbal

  Hazard had bijna de score geopend voor Real

  Fase per fase