• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Inspiratieloos Real laat (zonder Courtois) ook punten liggen tegen Getafe

  1. 38' - Geel - Damián Suárez
  2. 30' - Geel - Isco
  1. 84' - Verv. Jaime Mata door Samu Sáiz
  2. 82' - Geel - Nacho
  3. 78' - Verv. Federico Valverde door Toni Kroos
  4. 72' - Verv. Hugo Duro door Portillo
  5. 71' - Verv. Gareth Bale door Marco Asensio
  6. 71' - Verv. Brahim Díaz door Lucas Vázquez
  7. 63' - Geel - Federico Valverde
  8. 57' - Verv. Mathías Olivera door Ángel

  Real Madrid mag de 2e plaats stilaan uit zijn hoofd zetten. Op het veld van revelatie Getafe geraakten de manschappen van Zinedine Zidane niet verder dan 0-0. Thibaut Courtois bekeek de wedstrijd vanaf de bank.

  Zinedine Zidane zette Keylor Navas tussen de palen ten koste van Thibaut Courtois. Net als de toeschouwers kreeg Courtois voor de rust nauwelijks voetbal te zien. Benzema kreeg wel enkele kansen, maar deed daar helemaal niets mee.

   

  Getafe, dat aast op het 4e en laatste Champions League-ticket, schoot ondertussen enkele waarschuwingspijlen af naar Real.

   

  Na de koffie weinig beterschap bij Real. 20 minuten voor tijd moesten Benzema en Brahim plaats ruimen voor Lucas en Asensio. Maar ook dat bracht geen zoden meer aan de dijk. Keylor Navas moest Getafe nog met zijn vingertoppen van de openingsgoal houden.

   

  Met een magere 8 op 15 is Real bijna uitgeteld voor de 2e plaats. 4 speeldagen voor het einde telt het 6 punten achterstand op stadsrivaal Atletico. Leider Barcelona staat al 15 punten boven Zidane.

  Fase per fase